Spelar BLGM i Öster-Degerfors. Finns till bra odds hos bl a bet365 .

Bra CL-uppvärmning vankas det på Myresjöhus Arena. Två obesegrade lag drabbar samman:
Öster har kryssat mot Dalkurd (0-0) och borta mot GAIS (1-1). Kunde fått med sig mer i bägge matcherna då man bland annat missade straff hemma mot Dalkurd. I Göteborg kom kvitteringen sent.
Degerfors körde över Syrianska (4-1) och grindade hem en uddamålsseger (2-1) i en jämn match mot J Södra. Spelade då inte hemma på Stora Valla, utan på Behrn Arena.

Som jag skrev för ett par veckor sedan angående Öster:
Truppen känns stark och de ska definitivt kunna vara med och hugga på topplaceringarna i den här jämna serien. Calle Johansson från Kalmar bidrar med fart och frenesi, anfallsräven Kapcevic (missade förra matchen pga skada, kan eventuellt spela med ett specialskydd för ansiktet) gör väl tvåsiffrigt antal mål även den här säsongen, rutinerade David Johannesson finns också där i kulisserna. Christian Ljungberg verkar ha tagit kliv och Anton Andreasson verkar äntligen få det att lossna. Laget imponerade i cupspelet där de gick rent i en grupp med Falkenberg, Malmö FF och just Degerfors. AIK blev för svåra i kvartsfinalen, men även i den matchen imponerade Öster verkligen.

Fick klen utdelning mot framför allt Dalkurd i premiären. Som ett tippat topplag är detläge att verkligen gå för det här. Vann med 3-1 när lagen möttes i Cupen för sex veckor sedan - bra läge att ta första segern.

Degerfors var ett överlag i fjol (20/30 Superettanmatcher gick över 2,5 mål). Inlett på samma sätt som i fjol med 4-1 och 2-1 i de första omgångarna. Björndahl, som åkte på en otäck smäll mot J Södra senast, verkar vara aktuell för spel här trots allt.

Stefan Jacobsson:
"Björndahl gjorde sin första träning igår, fast han var med lite och små kände på sig under några träningar i förra veckan men igår var han med och gjorde en kortare träning så han är i alla fall aktuell. Tyvärr så har vi haft sjukdomar i truppen under veckan både på Erik Lindell och Rasmus Alm men båda kunde vara med och träna fullt igår så nu finns det ingenting så att det är bara Ekroth, Astvald och Stankovic som inte är tillgängliga."

Inga nya skador alltså.

Öster måste väl nästan vinna här och Degerfors har skapat (och släppt till) en del lägen i sina matcher. Tror därför på en rätt så öppen match mellan två lag som har en hel del offensiva vapen.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip