Viktig match i botten av Superettan.

Senaste möte
Trelleborg - Öster 1-1

SUPERETTAN
12 Trelleborg 15 3 6 6 17 22 -5 15
16 Öster 14 1 8 5 11 17 -6 11

Östers form
F, O, O, O, O

Senaste match
Örgryte - Öster 2-0

TFF:s form
F, F, F, F, O

Senaste match
TFF - Syrianska 1-2

Kritiskt läge för Öster som ligger jumbo i superettan. Intressant nyförvärv i engelsmannen James Keene som kommer bidra med löpmetrar offensivt. Oklart i vilken form han är i men oavsett kommer han att behövas i Öster. Smålänningarna har
Öster har mittfältaren Jonathan Drott avstängd och Stefan Karlsson fortsatt knäskadad. Anton Andreasson problem med ett lår och osäker. Simon Helg matchas igång försiktigt och är inte en 90-minutersman ännu. 1-1 när lagen möttes senast och frågan är hur detta går. Mest press naturligtvis på Öster som ligger jumbo efter BP:s efterlängtade seger på lördagen. Öster har inte vunnit sedan Halmstad borta den 5 maj. Kommer senast från torsk 0-2 borta mot Örgryte i omstarten. Ingen drömöppning således.

Detsamma gäller Trelleborg som föll mot Syrianska hemma med 1-2. Inte direkt vad man hoppats på men positivt är i alla fall att TFF får in friskt blod till den här matchen. Stjärnan Camara Jönsson saknades senast men är åter här. TFF kan lägga sig på kontring och ett kryss är inte helt dumt att få med sig hem till Skåne. Jag tycker inte att jag ser tydligheten i Öster - som hade hoppats slåss i toppen och nu är i botten. Keene kommer vara nyttig men frågan är hur mycket det märks redan till första matchen som sagt.

TFF:s hemsida: "Alla tre nyförvärven, Bozidar Velickovic, Henrik Johansson och senaste tillskottet Christian Thobo Köhler finns med i truppen inför morgondagens match. Salif Camara Jönsson är också åter i truppen.

Philip Mårtensson, Andreas Larsen, Hugo Andersson, Niklas Vesterlund, Bozidar Velickovic, Anton Tideman, Isak Jönsson, Robin Nilsson, Jakob Glasberg, Henrik Johansson, Christian Köhler, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Zoran Jovanovic, Oscar Johansson, Haris Brkic, Dennis Antwi, André Reinholdsson, Salif Camara Jönsson."

SPELTIPS
Jag spelar Trelleborg asian hcp +1 (pengarna åter vid uddamålsförlust) till 1.70 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip