Speltips: Öster att göra mål i båda halvlekarna till 1.83 hos bet365

_______

Hemmalaget Öster har verkligen fått en nystart efter sommaruppehållet. 11 poäng på fem matcher har det blivit vilket är riktigt bra i denna tuffa serie. Med ett rätt så passande spelschema ska det finnas goda chanser att också vara med hela vägen i kampen om de allsvenska platserna. För dagen står Gefle för motståndet, ett svårläst lag som har en imponerande mentalitet som banar väg för poäng. Trots svag trupp och utdömda på gång på gång så tar laget sina poäng hur det än ser ut. Nu får vi se vad Öster har för plan mot laget som senast tog en närmast orimlig seger med effektiviteten som var då.


Öster
Senaste match: AFC Eskilstuna - Öster 1-1
xG: 0.89 - 1.03 (wyscout)
Skott/Skott på mål
14/6 - 12/9
Riktigt bra match mellan två för närvarande heta lag i Superettan. Det var individuell spets och det gick fort åt båda håll på konstgräset. Öster gör en rätt så bra match men hamnar i tidigt underläge, får rättvist in kvitteringen men bör nog kunna lägga i någon växel till och ta hem tre poäng. Oavgjort är ändå okej.


Gefle
Senaste match: Gefle - Brage 2-0
xG: 2.26 - 1.83 (wyscout)
Skott/Skott på mål
8/2 - 22/11
Det var ett tag sedan sist Gefle vann men nu var det dags igen och det såg ut som tidigare. I spelet är man svaga och kan inte direkt mäta sig på så många positioner, men de gör det väldigt bra utifrån förutsättningarna. Väldigt imponerande som ständigt får med sig poäng trots att man i matchen känns rätt så nedtryckt.


Avstängd:
Jesper Westermark (Öster), Daniel Ljung (Öster)

Givetvis stora avbräck för Öster men tycker det finns en bra bredd både på centrala mittfältet men också i offensiven.

Revansch att utkräva för Öster

Är inget snack om saken att Östers IF är bättre på alla positioner och på hemmaplan ska det vara väldigt svårt för Gefle att ta poäng. Men Superettan är Superettan och där kan de mest osannolika poängtappen ske. Jag väljer ändå att gå på Öster här som har gott självförtroende och ständigt skapar många målchanser. Gefle hade en hel del medgång mot Brage senast och får Öster samma möjligheter med den stekheta offensiven man besitter så kommer det att bli nätprassel.

Speltips: Öster att göra mål i båda halvlekarna till 1.83 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip