Tar Östersund -1 hörnor på trevägsmarknaden till 1.71 hos bet365 , Bethard eller FastBet . Spelet sitter om Östersund vinner "hörnmatchen" med två hörnor eller mer.
Över 5,5 hörnor för Östersund finns som alternativ hos LeoVegas , Unibet m.fl.

Sällan jag rekar hörnspel, men det här känns fint. Hemmapremiär för Östersund och jag räknar med att vi får se ett helt annat spel än de visade mot AIK. Målet då var att få med sig 0-0 hem, vilket lyckades. Hade dock ovanligt lite boll i den matchen.
Från ÖP:
Mot Falkenberg vill Burchnall se en starkare offensiv insats.
– Det säger sig självt när du får 0–0 att du är nöjd med försvaret. Men du vill göra mål, så vi vill vara bättre i anfallet på söndag, säger han.

Östersund har en av seriens mest umanande spelare i Aiesh, som ofta äger sin högerkant där hans utmanande inte sällan leder till hörnor.

Tänkbart lag:
Keita
Ssewankambo, Sonko, Pettersson, Isherwood
Amin, Tekie, Colkett
Aiesh, Gero, Morrison

Falkenberg fick en rätt tacksam premiärmatch. Ett rätt svagt Örebro hemma med blåsigt väder och svårspelat underlag. allt att vinna för deras del i en sån match. Lär bli en helt annan historia den här gången. Lång resa upp till Östersund och jag förväntar mig att Falkenberg kommer uppträda defensivt och ha väldigt lite boll. Är rätt välorganiserade under Hasse Eklund, så blir inte förvånad om vi får en match där 0-0 står sig ett tag i en matchbild med ett hemmalag som försöker, försöker och försöker bryta ned ett lågt stående bortalag.

Från somaren och framåt i fjol hade Östersund följande "hörnresultat":
5-1 mot Trelleborg.
5-5 mot Elfsborg.
6-6 mot Kalmar FF.
4-2 mot Sundsvall.
4-1 mot MFF.
5-0 mot BP.
6-3 mot Dalkurd.
9-5 mot AIK.
0-7 mot Bajen.

Så bortsett från den speciella matchen mot Bajen, då Östersund ledde en stor del av matchen och Hammarby var tvungna att jaga segern för att nå Europa, klarade ÖFK den här hörnlinan majoriteten av gångerna. Tror mer på en matchbild liknande den mot Trelleborg, BP och Dalkurd i det här fallet och då ska Östersund ha fina möjligheter att lösa det här.

Speltips: Östersund med -1 hörnor (trevägs) - odds 1.71 hos bet365 , Bethard eller FastBet

This is the stats tab
This is the post tip