Norrköping reser upp till Östersund på söndagen.
Mitt spel: Rak tvåa på IFK Norrköping.
Ger 2.25 hos SpeedyBet .

Den här matchen spelas mellan Pekings EL-kval, vilket är den enda faktorn jag tycker talar emot laget.
I torsdags slog ett ordinarie Peking irländska St Patricks med 2-0. Det torde avgöra dubbelmötet, vilket öppnar för rotation i returen som spelas kommande torsdag. Hade matchen varit mer öppen inför returen hade det nog roterats mer här, nu tror jag det blir ett mer ordinarie lag igen. Jens Gustafsson:

-Utan att säga för mycket så behöver vi hantera morgondagens match med några andra spelare än de som startat nu under dessa matcher. Jag vill inte gå in på hur många eller vilka men det är en förutsättning för att vi ska klara oss långsiktigt i den här perioden.

Öppnar upp för spelare som satt på bänken senast (Kalle Holmberg, Haksabanovic och Binaku) att starta här.

Östersund ser otroligt sega ut. Inte vunnit en match sedan april och gör otroligt få mål. Skapar inte tillräckligt med målchanser för att vinna matcherna. Har lägst xG-summa av alla allsvenska lag enligt min statistikkälla. Är med andra ord laget som skapat målchanser av lägst samlad kvalitét i hela serien hittills - säger en del.
Har här två defensiva avbräck i form av Isherwood och Sonko-Sundberg (bägge är avstängda). Tom Pettersson har gått skadad länge, men har tränat i ungefär en vecka och kan eventuellt vara ett alternativ här. Men han har inte spelat på länge, så frågan är hur hans status är. Bara Sundsvall har högre "xG-against" än Östersund.
Borde gjort minst och släppt in näst flest mål i serien - det är bottenlagsstatistik. Och jag tycker ÖFK uppträtt som ett bottenlag senaste tiden. Använder många spelare, har ingen riktig stomme och spretar i prestationerna.

Norrköping uppträder också ojämnt. Följde upp seger mot AIK borta med att förlora mot Sirius. Vann sedan mot Häcken förra helgen. Verkar äntligen ha fått igång viktige Simon Thern, som startade och gjorde mål i veckan. Mot Häcken fick både Nyman och Jordan Larsson näta, anfallet känns vasst. Dessutom verkar defensiven sakta bli bättre. Larsen och Lauritsen har sett allt bättre ut senaste tiden.

Spelschemat med en EL-match tätt inpå är som sagt det som talar emot Peking. Men Östersund är inte alls bra för dagen och har ett par defensiva avbräck. Tror väl inte det här blir en särskilt välspelad match, men känslan är att Peking har fler matchvinnare för dagen.

0-1/2?

This is the stats tab
This is the post tip