Fjärde omgången i Allsvenskan väntas och Östersund tar emot säsongens än så länge största succé Norrköping.

Östersund kommer till matchen efter en trög start av årets allsvenska då man endast mäktat hem en poäng på de tre inledande omgångarna. Laget började med att förlora premiären mot Hammarby med 2-0 innan man i andra omgången förlorade hemma mot Uppsala laget Sirius och nu senast mot Örebro borta kom lagets första poäng då man spelade en oerhört sömning 0-0 match borta mot Örebro. Som sagt en knackig start för laget i serien men något som också är oerhört knackigt är målskyttet för laget då man inte stått för ett enda mål än så länge.

Norrköping då, laget har spelat på en riktigt bra nivå under de tre inledande omgångarna och har full pott efter vinster mot Kalmar, AIK och Djurgården. Man har haft ett tufft spelschema som innehållit framförallt AIK och Djurgården och i de matcherna tagit stabila segrar med 4-1 seger borta mot AIK och 3-0 seger hemma mot regerande mästarna Djurgården, minst sagt imponerande. I laget spelar en av seriens absolut bästa spelare Sead Haksabanovic som även visat på hög klass under de första omgångarna och verkligen visat vilken klass lirare han är.

Jag tror på att Norrköpings segertåg fortsätter, man är det mycket bättre laget i nuläget och med ett Östersund som är långt ifrån vart de ska vara både form mässigt och kvalitetsmässigt tror jag helt på att Norrköping kommer styra denna matchen från start till mål och fortsätta trumma på i serien. Med formstarka Nyman och Haksabanovic tror jag även på ett offensivt Peking och även mycket mål. Mitt speltips blir därför Norrköping asian hcp -1 till 1.97 gånger pengarna på Casumo mm.

Mitt speltips: Norrköping asian hcp -1 till 1.97 ggr pengarna på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip