bet365 livestreamar matchen. Rekades tidigare till 1.80. Nu 1.66.

Det är klasskillnad när Palestino tar emot Audax Italiano på Municipal de La Cisterna i Primera Division, Chile. Palestino är ett grymt bra hemmalag som möter ett betydligt svagt motståndare. Audax Italiano lyckades förvisso göra lite mål senast men har i övrigt problem med målskyttet - i synnerhet på bortaplan. Å andra sidan gör Palestino en massa mål så det är inte mycket som talar för att Audax Italiano ska lyckas plocka poäng i detta möte.

Palestino har en grym målgörare i Roberto Gutierrez, som har gjort fem mål på de två senaste matcherna. Det blev tre mål mot Universidad de Concepcion och två mål mot Deportes Iquique. Palestino befinner sig på en sjätte plats i tabellen, efter endast fem ligamatcher. De kommer från ett 3 - 3 möte borta mot Deportes Iquique men dessförinnan blev det 4 - 1 seger hemma mot Universidad de Concepcion. Så Palestino spottar in mål och det är inget som Audax Italiano kommer lyckas stoppa.

För Audax Italianos del har det blivit en tuff öppning på säsongen, med en seger, en oavgjord och tre förluster. De befinner sig näst sist i tabellen. Det har varit stora problem att göra mål i inledningen. Audax Italiano misslyckades att göra mål både i förlusten mot Universidad Catolica med 0 - 2 hemma och Huachipato med 0 - 2 borta. I den senaste matchen blev det 2 - 2 hemma mot CD O'Higgins, men på bortaplan mot Palestino kommer detta att bli en mycket svårare uppgift för Audax Italiano.

Lagen möttes i den inhemska cupen och där vann Palestino båda möten över Audax Italiano. Resultaten:

Copa Chile: 17/11, 2018
Palestino 3 - 2 Audax Italiano

Copa Chile: 11/11, 2018
Audax Italiano 0 - 1 Palestino

Det är en stor sannolikhet att Roberto Gutierrez och company fortsätter göra mål för Palestino, mot ett lag som Audax Italiano, som har släppt in två mål i tre matcher i rad nu och dessförinnan tre mål mot CD Antofagasta. I och med att Audax Italiano släpper in så många mål blir det oerhört svårt att komma ur denna match med några som helst poäng, i mitt tycke.

Därmed finner jag ett stort värde i att Palestino tar samtliga tre poäng i matchen och lägger en rak etta till 1,66 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Palestino:
Fabian Cerda, Brayan Vejar, Luis Jimenez, Enzo Guerrero, Guillermo Soto, Nicolas Diaz, Agustin Farias, Julian Fernandez, Cesar Cortes, Lucas Passerini & Roberto Gutierrez.

Bekräftad startelva - Audax Italiano:
Joaquin Munoz, Osvaldo Bosso, Manuel Fernandez, Fabian Torres, Diego Torres, Ivan Vasquez, Rodrigo Holgado, Jorge Henriquez, Jesus Hernandez, Cristobal Marin & Ignacio Jeraldino.
---

This is the stats tab
This is the post tip