Panama möter Tunisien i sista gruppspelsomgången för grupp H. Matchen spelas på Jubileumsstadion. Övriga lag i gruppen är Belgien och England.

Grupp H avslutas med en match som med all säkerhet kommer avgöra vilket av lagen som slutar 3:a respektive 4:a i gruppen.

Panama tog sig till VM 2018 i Ryssland via en tredjeplats i VM-kvalet där man slutade efter Mexiko och Costa Rica. Det dock värt att nämna att man slutade före lag som USA, Honduras och Trinidad & Tobago. I laget finner vi spelar som är för oss i Europa näst intill helt om inte helt okända spelare. Lagets största stjärna heter Blas Perez. En spelare som gjort elva mål för Panama under de fyra senaste VM-kvalen, vilket säger något…

Tunisien har kvalat in till VM för första gången på tolv år. Man gjorde det genom att vinna sin VM-kval grupp. Före lagen Kongo, Libyen och Guinea. Tunisiens stora stjärna är forwarden Youssef Msakni som gjorde många viktiga mål under VM-kvalet. Bland annat ett hattrick i den avgörande kvalmatchen borta mot Guinea.

Detta är en match som jag tror båda lagen är mer rädda för att förlora än vad man vill vinna. Tror faktisk båda lagen skulle vara nöjda med en poäng här. Då har båda lagen fått med sig poäng hem ifrån fotbolls VM… Något som kan ses som ett okej VM mästerskap för två av de fyra lägst rankade lagen oddsmässigt till att vinna hela fotbolls VM 2018 i Ryssland.

Jag tror vi kommer se en tajt och mål snål tillställning, där spelet hamnar på under 2,5 mål i matchen till 1,68..

1-1??

This is the stats tab
This is the post tip