Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .
—-
Reken i förrgår som löd Mjällby 1X mot Djurgården förtjänade mer i min bok, men vi tuggar på!
Nu till Champions League-kval, och det andra mötet mellan Panathinaikos och Dnipro-1. Panathinaikos rak seger satt fint i det första mötet, och vi går för dubbla rättade rekar i detta dubbelmöte!
Grekerna har med sig en 3-1 ledning till detta hemmamöte och sitter kontrollerat i förarsätet för att avancera i detta kval.

Panathinaikos tog kontroll över det första mötet ganska tidigt, kanske inte spelmässigt, men åtminstone målmässigt. 1-0 kom redan efter tio minuter, sedan gjorde man både 2-0 och 3-0 med en kvart kvar, innan Dnipro-1 lyckades peta in en boll i slutminutrarna.
Spelmässigt och chansmässigt var det en ganska jämn match som utspelade sig, men där Panathinaikos rutin och spets tog ut sin rätt.

Två lag med spets offensivt

Liksom första mötet tror jag vi kan få en ganska målrik historia här. Dnipro-1 behöver gå framåt hyfsat tidigt för att göra match av detta, samtidigt som Panathinaikos kan bevaka sin ledning ganska bekvämt. Det som dock kommer skapas är ytor för Panathinaikos att attackera på, och på hemmaplan tror jag inte man kommer lämna över taktpinnen helt till Ukrainarna heller.

Är det någonstans dessa två lag har sin spets, så är det offensivt. Jag tror Panathinaikos kommer försöka stänga det här dubbelmötet ganska tidigt på hemmaplan, men Dnipro-1 har en hel del offensiva spelare som kan skada. Artem Dovbyk är en av dem, som gör en hel del mål och fanns även med i det Ukrainska landslaget den senaste samlingen.
I Panathinaikos finns gamle räven Bernard med meriter från Premier League och Andraz Sporar som varit i en rad storligor och gjort mål. Så kvaliteten finns!

Att Dnipro-1 gör match av detta är inte heller helt omöjligt, då det första mötet faktiskt var betydligt jämnare än resultattavlan visade.

Något lag kommer ta tag i taktpinnen tidigt, och oavsett vilka som gör det tror jag det kommer öppnas ytor bakåt. Jag väljer därför att spela Ö 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 för att rätta dubbelt i detta dubbelmöte!
This is the stats tab
This is the post tip