Returmatch när Barca gästar PSG.
Mitt speltips: Asian +0,5 eller dubbelchansen X2 på Barcelona.
1.80 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Spelas på Parc des Princes i Paris.

Efter 1-4-chocken i första mötet kryssade Barca mot Cadiz i ligan. Har därefter höjt sig och imponerat i ett par segrar mot Sevilla bland annat. Enkel seger mot Osasuna i helgen. Tycker de blev extremt straffade av ett väldigt effektivt PSG i första mötet. Mbappe var brutalt bra. Effektivt PSG, någon fast situation och ett fjärde mål när Barca gamblade på slutet och vips var det 4-1. Jag tycker inte det var tre måls skillnad mellan lagen rent spelmässigt.

Nu är det ett speciellt läge i det att PSG har ett enormt grepp om det här dubbelmötet. Fransmännen behöver inte alls vinna här - kan till och med ligga under med ett par mål utan att det behöver bli panik. Neymar ryktades vara aktuell här, kommer dock inte till spel. Normalt har de avgjort ligan vid det här laget och kan fokusera helt på CL, så är inte fallet den här säsongen. Har faktiskt ett titelrace med Lille och Lyon, som de möter nästa helg för övrigt. Visst är PSG all in på CL såklart, men samtidigt är det viktiga ligapoäng på spel i varje match och här har de som sagt råd att inte vinna.

Tänbara elvor Sportsgambler.com.
Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba; Messi, Dembélé

PSG:
Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Mbappé; Icardi

Jag tycker PSG blivit lite väl stora favoriter här. Visst gjorde de en bra insats i första matchen, men de förlorade två gruppspelsmatcher och har tappat en del poäng i ligan - någon ostoppbar maskin är de inte. Barca lär väl göra ett ärligt försök här och jag tror de har rätt bra chans att vinna faktiskt. Kanske väl mycket att be om att de ska göra det spännande, men jag tror inte de förlorar här. Tycker PSG blivit väl stora favoriter.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip