Juventus tar som superfavorit en tripp till Parma. Här lär det naturligtvis bli kontringar och fasta situationer som blir nyckeln för Parma.

Parma - Udinese 2-2 (4-5 i hörnor)
SPAL - Parma 1-0 (7-2 i hörnor)

Chievo - Juventus 2-3 (0-8 i hörnor)
Juventus - Lazio 2-0 (6-2 i hörnor)

Juve har fått en start enligt planerna. 3-2 borta mot Chievo i premiären och relativt säkra 2-0 hemma mot Lazio i matchen därpå. Cristiano Ronaldo har fortfarande inte gjort mål, men har sett bra ut. Blir inte förvånad om första baljan kommer här - och gärna tidigt. För jag tycker ändå det finns spelvärde på Parma och hörnor. Nykomlingens chans kommer ju att vara omställningar och fasta. Att slå sig igenom Juve centralt blir inte det lättaste utan gissningsvis blir det till att komma runt på kanterna och måtta in bollar.

En hörnlina på 2,5 är ju långt ifrån omöjligt - speciellt på hemmaplan - och jag tycker helt enkelt att det är ett bra odds som jag vill testa i den här matchen. Juventus kommer troligtvis få hål på Parma som då måste lyfta upp sitt spel.

Parma (4-3-3) Sepe - Iacoponi, B Alves, Gagliolo, Gobbi - Grassi, Stulac, Barilla - Di Guadio, Inglese, Da Cruz

Saknar: Calaio (avstängd), Bastoni, Ciciretti, Dezi, Munari, Sierralta, Scozzarella, Biabiany

Juve (4-2-3-1) Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - Ronaldo

Saknar: Spinazzola

SPELTIPS
Jag spelar Parma över 2,5 hörnor till 1.92 hos MrGreen , 888sport eller LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip