Mitt spel: Argentina vinner andra halvlek till 1.82 hos SpeedyBet .

Ettan och tvåan i grupp C ställs mot varandra, där ett av lagen riskerar att missa slutspel vid poängtapp. Förutsättningarna i gruppen ser ut som följer:

Polen 4p
Argentina 3p
Saudiarabien 3p
Mexiko 1p

Polen kommer till matchen mot Argentina obesegrade. Spelet har inte sprakat, chanser har inte skapats i överflöd, men noll insläppta mål bakåt är trots allt starkt. Viktigt för Polen var även att deras superstjärna Robert Lewandowski fick spräcka målnollan i detta världsmästerskap efter hans straffmiss i premiärmatchen.

Polens försvar må ha övertygat, men nu ställs man mot en helt annan motståndare. Argentina kommer sätta ett betydligt större tryck mot Polens backlinje. Polen har förlorat bollinnehavet markant i båda deras matcher hittills, och Argentina kommer nog styra den här matchen lite som dem vill.

Argentina kommer med höjda huvuden efter 2-0 segern senast mot Mexiko. Det jag fastnar för är att det faktiskt tog till andra halvlek för att Argentina att luckra upp Mexikos låga och tajta försvar. Det tror jag är exakt vad som väntar Messi och hans lagkamrater åter igen. Polen kommer ställa sig lågt, luta Argentina ha bollen och ligga på rulle.

Kvalitén som Argentina besitter längst fram i plan är det ingen tvekan om. Men fantasin och den framåtlutade approachen finns inte riktigt på mittfältet. Därför blir det ofta att Messi eller Di Maria får droppa ner och hösta boll djupt, vilket Polen nog är ganska nöjda med.

Jag tror första halvlek kommer bli ganska sval, där Argentina försöker luckra upp Polens försvar likt man gjorde med Mexiko. I andra halvlek dock, där tror jag Argentina kommer lyckas få hål på Polen, och då smäller det!

Mitt spel blir därför att Argentina vinner andra halvlek till 1.82 hos SpeedyBet !