Juventus gästar Porto på onsdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
2.02 hos Betsafe & Nordicbet .

År efter år får Porto en enkel CL-grupp som de går vidare från oftast. När de sedan väl ställs mot ett av de tyngre lagen i slutspel blir det ofta tvärstopp. Så tror jag det blir här också. Hade Marseille, Man City och Olympiakos i årets gruppspel. Tog bara en poäng mot City, men gick rent i övrigt. Poängen de tog mot Man City var i en mer eller mindre betydelselös match, så jag lägger inget större fokus på den.

Tycker inte de imponerade överdrivet mycket i gruppspelet och min känsla, utan att följa Porto slaviskt, är att det inte är en av toppupplagorna sett till de senaste 10-15 åren. Fyra raka kryss och ligger lite efter Sporting i ligan.

Juventus blandar och ger. Kommer från en svag prestation mot Napoli och blir troligen ingen ny ligatitel. Bygger om med Pirlo och det var väl rimligt att det inte skulle sitta klockrent direkt. Men i och med att de släpar i ligan tror jag det blir fullt fokus och all in på CL. Bara Crotone i ligan i helgen medan de har Lazio borta före returen. Hade ju varit finfint om det varit avgjort till dess. Alla vet också hur en sån som Ronaldo växlar upp när det vankas CL. Det brukar räcka långt.

Att Porto inte har hemmafansen i ryggen tror jag är väldigt negativt i en sån här match. Lag från mellanländer som Portugal, Turkiet, Grekland, Nedelränderna och Frankrike (utom PSG) är oftast klart starkare hemma än borta. Här har Juventus jätteläge att stjäla med sig ett par bortamål och om de bara nätar själva bör de ha bra chans att vinna.

Tänkbara elvor Sportsgambler.com.
Szczęsny; Danilo, De Ligt, Chielini, Alex Sandro; Chiesa, Rabiot, Bentancur, McKennie; Morata, Ronaldo

Marchesín; Manafá, Pepe, Mbemba, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio; Corona, Marega, Díaz

För mig skiljer det en klass mellan lagen. Utan hemmastöd tror jag Juventus kommer vara lite mer anfallssugna än normalt, då de kanske nöjt sig med kryss. Det tror jag gör att dem vinner.

0-1/2?

This is the stats tab
This is the post tip