På Parc des Princes tar PSG emot Angers i den franska Ligue 1. PSG är givetvis mega favoriter och kan enkelt vinna detta möte med enorma siffror. Det skulle inte förvåna någon. Det som inte skulle förvåna mig är om formstarka och målfarliga Angers själva skulle sätta dit en och en annan balja. På sistone har Angers fått igång målproduktionen ordentligt, på bekostnad av insläppa mål. När PSG har fått tillbaka alla sina stjärnor efter Corona och avstängningar kan mötet lätt bli en underhållande målfest.

Efter en bedrövlig start på ligan, med två raka förluster mot Lens och Marseille, både med siffrorna 0 - 1, har PSG studsat tillbaka och vunnit mot Mets, Nice och senast Reims. Positivt är att stjärnorna Mbappe, Icardi och Di Maria är tillbaka från Corona och Neymar från sin avstängning. Icardi är formstark med två mål senast mot Reims. PSG är ett av de starkaste offensiva lag i världen. I de tre senaste matcher har PSG dessutom hållit nollan, men detta kan bli svårt att upprepa mot Angers.

PSG har också fått sina ytterbackar Thilo Kehrer och Juan Bernat skadade. Ersättarna håller inte samma klass och där är PSG sårbara. Gästerna Angers har luft under sina vingar med en 3 - 2 seger mot Brest i ryggen. Angers spelar med tre anfallare och fyller på med många spelare i motståndarnas straffområde. Detta gjorde de i segern mot Brest men också i 1 - 4 förlusten dessförinnan mot Montpellier. På bekostnad av deras offensiva spelstil har Angers släppt in sex mål på de två senaste matcher.

Insläppta mål för Angers blir det garanterat mot PSG - förmodligen i massor. I mitt tycke ska även Angers har väldigt goda chanser att göra mål på PSG. Skulle de misslyckas så gör Angers det ändå genom att spela en offensiv fotboll, där de i stället släpper in en massa mål. Hur jag än vrider och vänder ska detta möte vara kul att titta på och innehåller minst fyra mål totalt.

Speltips PSG - Angers:
Över 3,5 mål - odds 1.97 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - PSG:
Keylor Navas, Mitchel Bakker, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Alessandro Florenzi, Leandro Daniel Paredes, Marco Verratti, Julian Draxler, Mauro Icardi, Neymar & Kylian Mbappe.

Bekräftad startelva - Angers:
Paul Bernardoni, Abdoulaye Bamba, Ismael Traore, Mateo Pavlovic, Rayan Ait Nouri, Angelo Fulgini, Pierrick Capelle, Lassana Coulibaly, Sada Thioub, Stephane Bahoken & Enzo Ebosse.
---

This is the stats tab
This is the post tip