Man United att göra under 0,5 mål spelas hos Bethard . Samma som PSG att hålla nollan, vilket finns hos LeoVegas , 888sport och bet365 mfl. Båda lagen att INTE göra mål finns också till lite lägre odds.

Men det är United jag inte tror på här. Fortsätter gå rätt bra i ligan, men det måste sägas att de haft lite medstuds senaste tiden:
Leicester, Fulham och Crystal Palace är tre segrar Man U tagit där motståndet "vunnit" xG-matchen. Storspel av De Gea, oförmåga hos motståndet och effektivitet framåt har ändå gett segerutdelning.

Blev ju lite av en reality check för Man United när de ställdes mot PSG hemma. Jag (och säkert många emd mig) trodde de skulle ha hygglig chans med tanke på PSG:s skadebekymmer då. Men det var klasskillnad då ett kompakt PSG knappt släppte till en målchans på hela matchen.

Den här gången är det Man United som har skadeproblem:
Pogba, Herrera, Martial, Lingard, Mata, Matic och Valencia bommar. Framför allt Pogbas frånvaro lär kännas, då hans x-faktor hade varit nyttig här.

En tänkbar elva ser ut att vara offensiv-beroende av ojämne Lukaku och småskadade Rashford:

De Gea; Young, Lindelöf, Smalling, Shaw; Fred, McTominay, Pereira, Dalot; Lukaku, Rashford

PSG lyckades inte hålla nollan i någon gruppspelsmatch i CL. Släppte nyligen in mål mot Lyon i ligan (är nog det enda inhemska motståndet som kan sägas hålla nära CL-klass). Det är väl det som talar emot en nolla här - de har historiskt haft svårt atthålla tätt mot bra motstånd. Här tror jag dock de har hyggliga chanser att göra det. Är knappast ett defensivt balanserat lag. Men de lär ha en hel del boll (linorna pekar på runt 55%). Är såklart medvetna om att det är viktigt att inte ge Man United ett lillfinger, vilket ett bortamål skulle kunna vara.

Tänkbart lag:
Buffon; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Dani Alves, Verratti, Marquinhos; Draxler, Mbappé, Di María

Man Uniteds samlade offensiva power känns kraftigt försvagad utan Pogba, Martial, Mata och Lingard. Skadorna gör elvan klenare och de offensiva alternativen på bänken färre. Med tanke på att det såg ut att skilja en klass mellan de här lagen senast på Old Trafford tror jag United kommer ha svårt att skapa chanser även här.

Seger mot noll för PSG låter väl rimligt. Tycker också att det går att fråga sig om Man United verkligen kommer gå för det om de inte får tidig utdelning. De ska trots allt hämta in ett tvåmålsunderläge och matchningen i liga/cup är tuff. Skadeläget svårt. Kanske kan det bli lite tankning/uppgivet i andra halvlek om PSG leder?

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip