Jag kör en favorit i repris när PSG tar emot Metz på Parc des Princes i den franska Ligue 1, där jag går emot PSG på grund av avstängningar och Corona virus. Efter att ha förlorat första matchen fick PSG tillbaka Neymar och Angel Di Maria till Le Classique - men de var inte till någon hjälp alls. PSG förlorade matchen och drog på sig tre röda kort, vilket innebär ännu fler avbräck för laget. Handikapp linan är placerad på Metz +2 och jag har väldigt svårt att se PSG köra över Metz med dessa förutsättningar.

Jag har förståelse för att Neymar och Di Maria inte kunde prestera på samma nivå som de gjorde i Champions League, när de kom tillbaka efter att ha testats positivt för Covid 19. Jag menar, har du Corona så har du också symptom och är inte helt kry. Är du inte helt kry så är det omöjligt att nå toppformen, utan spelarna är slitna, trötta - även efter återhämtning. Det ryktas att någon eller några av Corona drabbade spelare kan vara tillbaka till denna match, men de kommer inte spela på sin högsta nivå.

På Corona listan hittar vi fortfarande storstjärnan Kylian Mbappe. De tre spelare som drog på sig röda kort senast var Neymar, Leandro Parades och Lavin Kurzawa. Dessa är rejäla avbräck i ett lag som för övrigt är helt formlösa. Först blev det slagna mot nykomlingar Lens med 0 - 1 och sedan Marseille med samma siffror. Så de övriga spelarna som har ersatt stjärnorna har verkligen inte kriga järnet för att någon gång förtjäna en startplats i startelvan. Deras spel i två matcher har varit under all kritik, faktiskt.

Även Metz har förlorat båda sina inledande matcher i ligan med siffrorna 0 - 1, men de har kriga väl ändå och tappat poäng mot starkt motstånd. Första förlusten kom mot Monaco hemma och den andra förlusten kom mot Lille borta. Både Monaco och Lille har fått en bra start och ligger högst upp i tabellen. Det är starkt ändå att inte släppa in fler mål än så från Metz sida. Framåt kommer det att lossna för Metz, som har bra spelare i offensiven och det kan mycket väl göra mål mot PSG som är under isen.

PSG, utan många av sina stjärnor, kommer att få sig en hård batalj mot Metz, som inte på något sätt ska underskattas - vilket marknaden har gjort. Jag är övertygad om att PSG får det tufft mot Metz, som har en god chans att ta poäng i mötet. Mitt spel blir på det asiatiska handikappet Metz +2, vilket innebär pengarna tillbaka vid en tvåmåls vinst för PSG (2 - 0, 3 - 1), förlust vid fler än två måls vinst för PSG (3 - 0, 4 - 1) och vinst vid en ettmåls seger för PSG (1 - 0, 2 - 1), oavgjort i matchen eller en Metz seger.

Speltips PSG - Metz:
2 asian hcp +2 - odds 1.67 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - PSG:
Keylor Navas, Colin Dagba, Marquinhos, Abdou Diallo, Mitchel Bakker, Ander Herrera, Idrissa Gana Gueye, Julian Draxler, Pablo Sarabia, Mauro Icardi & Angel Di Maria.

Bekräftad startelva - Metz:
Alexandre Oukidja, Fabien Centonze, John Boye, Dylan Bronn, Thomas Delaine, Vincent Pajot, Mamadou Fofana, Habib Maiga, Habibou Mouhamadou Diallo, Ibrahima Niane & Farid Boulaya.
---

This is the stats tab
This is the post tip