Tycker över 3,5 mål är spelet att ta i PSG vs Real.

Första matchen slutade som bekant 3-1 till spanjorerna. Det innebär att PSG måste göra minst två mål för att ha chans att nå kvartsfinal. Vad 3-1 som utgångsläge också innebär är att det i varje givet läge är ett lag som måste gambla för att göra mål - annars är CL-äventyret över. Eller ja, åtminstone fram till ett eventuellt 3-1-resultat, men då är ju över 3,5 redan rättat.

Real har haft stora problem att hålla rent bakåt hela säsongen. Har släppt in mål i 10 av de senaste 11 matcherna i samtliga tävlingar. I CL har de släppt in mål i samtliga matcher den här säsongen utom när de mött APOEL. På Bernabeu kunde PSG mycket väl gjort fler än det enda mål de till slut gjorde. Kort sagt: Zidanes försvar har sina brister och de är inte laget som parkerar en buss och maskar bort 90 minuter här, det ligger inte i deras DNA precis.

Så trots att PSG saknar Neymar bör de ha goda chanser att näta här.

Tänkbart lag:

Areola,
Kurzawa, Silva, Marquinhos, Alves
Rabiot, Motta, Verratti
Mbappé, Cavani, Maria

När det gäller PSG måste man skilja på deras ligaspel och deras CL-spel. I ligan håller de nollan en del tack vare ren överlägsenhet. Mot riktigt kvalificerat motstånd i CL-sammanhang håller de sällan nollan. Real och Bayern gjorde tre var exempelvis. Och här måste de fram. Det lär passa Real Madrid riktigt bra att få kontringsytor att ställa om på. Efter en relativt miserabel säsong har Ronaldo på sistone börjat växla upp och när det gäller CL är han alltid "där".

Tänkbart lag:

Navas,
Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo
Modric, Casemiro, Kroos,
Bale, Benzema, Ronaldo

Två lag som är klart bättre off än def drabbar samman och för mig gör det i kombination med utgångsläget efter första mötet att det stinkar urspårad målfest här. Båda lagen borde ha goda chanser att näta här och jag tror inte att det stannar på exempelvis 1-1. Lär bli böljande och chansrikt ända in i mål.

2-3?



This is the stats tab
This is the post tip