Toppmöte i Champions League på Parc des Princes i Frankrike där Paris Saint-Germain (PSG) tar emot spanska Real Madrid. Hemmalaget dras med skador och avstängningar på de absolut största anfallsstjärnorna, så oddset på en rak hemmaseger har stigit uppåt. Dock är inte heller Real Madrid helt skadefria och har själva avstängningar, samt problem i försvaret, då laget läcker in mål. Framåt, dock, kan vi alltid lita på Real Madrid och jag är övertygad om att anfallsspelet fortsätter leverera.

Det är inga vanliga spelare som är skadade och avstängda till denna match, utan PSGs tre starkaste offensiva kort.

Kylian Mbappe - Knäsena. I slutet av augusti månad skadades han och beräknades bli borta i minst en månads tid. Givetvis spekuleras det ändå om han ska kunna bli startklar till denna match, som äger rum i mitten av september månad. Snacka om att påskynda rehabiliteringen. Om Kylian Mbappe mot all förmodan skulle starta, så är han långt ifrån spelklar.

Edinson Cavani - Höftskada. Han kan dock komma till start, men är långt ifrån matchklar. Han har inte tränat med laget och missar förmodligen också detta möte.

Neymar Jr - Avstängd. Han har kanske fått den löjligaste avstängningen, då han på sitt Instagram konto bland annat skrev "De (UEFA) tog in fyra personer som inte förstår sig på fotboll, för att titta på fotboll i slow motion. Det här existerar inte". Neymar refererar till straffen som Manchester United fick genom en VAR-granskning och därmed slog ut PSG ur Champions League förra säsongen. Neymars avstängning blev tre matcher i gruppspelet denna säsong.

Dessutom har Thilo Kehrer och Julian Draxler fotskador, men de är långt ifrån nivån som Mbappe, Cavani och Neymar har.

För Real Madrids del är det skador på mittfältarna Luka Modric, Isco och Federico Valverde, samt Marco Asensio sedan tidigare. I försvaret är Sergio Ramos och Nacho avstängda. Egentligen är det bara Modric och Ramos som är nyckelspelare och därmed stora avbräck. De övriga, som inte heller är ordinarie, går enkelt att ersätta. De 13-falldiga vinnarna Real Madrid har en fantastisk statistik i denna turnering, med tre segrar i rad under "modern tid". Sedan tränaren Zidane kom tillbaka har det blivit ändringar.

Den största ändringen är i anfallsspelet, där Real Madrid på nytt går att känna igen, eftersom de har börjat spotta in mål. Sedan 1 - 1 matchen hemma i La Liga mot Valladolid har Zidane pratat mycket om vikten för Real Madrid att leda matchen redan i halvtid, för att slippa stressa sedan i den andra halvleken, som blev fallet mot Valladolid. Sedan dess har Real Madrid gjort ett mål borta mot Villarreal i den första halvleken och tre mål hemma mot Levante, också i den första halvleken.

Så det är en del av spelstilen, att Real Madrid går direkt för ett tidigt ledningsmål. Detta är något de har stora chanser till att lyckas mot PSG också, i en turnering som Real Madrid mer eller mindre har ägt på sistone, speciellt när PSG saknar sina tunga anfallsvapen. Real Madrid har förvisso defensiva bekymmer och ett försvar som inte är stabilt i nuläget, men framåt är det världsklass och där kan vi alltid lita på att de levererar. Marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar på ett Real Madrid mål i den första halvleken. Sannolikheten att Real Madrid lyckas med detta är betydligt större.

Därmed finner jag ett värde i oddset 2.10 och lägger ett spel på att Real Madrid gör minst ett mål i matchen innan halvtidspausen.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

---
Bonus hos SpeedyBet :
100% upp till 2 000 kr.
Sätt in 2 000kr, spela för 4 000kr.
Minsta insättning för att få bonusen är 200kr.
Omsättningskravet är 8 gånger bonussumman.
---

Bekräftad startelva PSG:
Keylor Navas, Thomas Meunier, Thiago Silva, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Marquinhos, Idrissa Gana Gueye, Marco Verratti, Pablo Sarabia, Mauro Icardi & Angel Di Maria.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Eder Militao, Raphael Varane, Daniel Carvajal, James Rodriguez, Casemiro, Toni Kroos, Eden Hazard, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip