Speltips: Norwich rak seger till 2.00 hos bet365 .

QPR tar emot Norwich hemma på Loftus Road i ligacupen. Hemmalaget kommer ifrån något av en skrällseger när man åkte hem med alla tre poängen från bortamötet mot Cardiff. En viktig tre efter deras 4-0 förlust i premiären mot Watford.

Bortalaget Norwich kommer från en makalös match på bortaplan i helgen mot Southampton, en match som slutade 4-4. Southampton kvitterade på straff i minut 97, så ett surt avslut på en otroligt fotbollsmatch för the Canaries.

Ett svagt QPR

Visst är detta en cupmatch vilket ofta innebär en del rotation. I min bok ska det dock inte spela någon roll. Norwich ska vara betydligt mycket bättre än QPR sex av sju dagar i veckan. Både spets och bredd pekar i Norwich riktning.

QPR har på pappret en av de svagare trupperna i the Championship och ska, om stjärnorna står rätt, kämpa i botten av ligan den här säsongen. Innan krysset mot Southampton senast besegrade Norwich Hull med 2-1 i sin premiär, och har fått en fin start på säsongen.
Kan Norwich få stabilitet i sina resultat den här säsongen, vilket jag är orolig över, tror jag man går en fin säsong till mötes och kan mycket väl vara med och utmana om playoff-platserna.

Jag ser en väldigt spelvänlig tvåa i sikte, och får jag Norwich till 2.00 mot ett svagt QPR väljer jag att ta det, oavsett om det är på bortaplan eller inte!
This is the stats tab
This is the post tip