Missa inte Rekatochklarts El Clasico-tävling! Tävlingen är öppen till kl 18.00 idag. En av Rekatochklarts läsare vinner garanterat en VIP-resa för två till Real Madrid v Barcelona. Klicka på Tävlingar i toppmenyn för att vara med i tävlingen...

Jag har en hel del QPR-polare från back in the days som gnäller om att deras gäng får alldeles för lite uppmärsksamhet här på R&K.
Visst, ett skönt gäng. Men det ska ju helst inbringa polletter också, annars är det ingen större mening att ge laget någon större uppmärksamhet.
Men idag, nu gasar vi!

QPR har inte direkt rosat marknaden hemma på Loftus Road så här långt. Bara en seger på de sex inledande är inte alls okej. Men det finns bara tecken på bättring.
Vi var väl fler som såg hur man orättvist föll hemma mot Man.City här nyligen. Det är inte speciellt många lag den här säsongen som kommer att få vara i närheten av en sån grej, kanske lite hårddraget, en ni hänger med i resonemanget. QPR KAN lira boll här hemma.
Idag återfår man också världens bästa Joey Barton från avstängning, och som han saknades borta mot Norwich. Ett jätteplus att konungarnas konung återvänt från bestraffning.

WBA?
Jorå, man gör det bra efter resurserna. Lika stjärnfattigt som alltid och med oglammiga Roy Hodgson som chef. Jonas Olsson gör som alltid förtjänstfulla insatser och får kanske räknas som en av de viktigaste spelarna i laget. Vilket säger en del.
Eller, jag får ändra mig från den andra meningen. Det är inte alltid stjärnfattigt när WBA spelar. Vi får inte glömma fantastiske Zoltan Gera som kommit tillbaka i riktigt bra form.
Men! Så vad händer sist mot Spurs? Knät kraschar å det grövsta och säsongen spolierad. Mungiporna i knäväcken i det svartvita lägret som såg sin storsjärna missa resten av säsongen.
Dessutom är anfallaren Shane Long halvskadad och riskerar att missa dagens möte - som QPR vann enkelt med 3-1 förra säsongen.

Nyckelspelare tillbaka i QPR.
Nyckelspelare borta i WBA.

3-1!

This is the stats tab
This is the post tip