Kan Midtjylland ta revansch för debaclet senast?

Senaste möten
Midtjylland - Randers 1-0

Randers - Midtjylland 0-2
Midtjylland - Randers 2-1

SUPERLIGAN
3 Midtjylland 14 8 3 3 24:16 27
5. Randers FC 14 8 1 5 24:12 25

Randers hemma
7 3 1 3 12:9 10

Senaste match
Randers - Horsens 3-0

Midtjylland borta
7 3 2 2 11:12 11

Senaste match
Midtjylland - Sönderjyske 1-2

Preliminära elvor (Tipsbladet)

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kopplin, Piesinger, Marxen, Graves - Kehinde, Rømer, Hammershøy-Mistrati, Greve - Egho, Kamara

Saknar: Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe, Mathias Nielsen
Osäkra: Jesper Lauridsen

FC Midtjylland (4-2-3-1): Hansen - Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka - Mabil, Dreyer, Sisto - Pfeiffer

Saknar: Andersson, Kaba
Osäkra:

Trean mot femman i den danska superligan där tabellen är väldigt jämn. Bröndby leder ligan på 31 poäng med Århus tre poäng bakom följt av fyra klubbar inom tre poängs radie där både Midtjylland och Randers återfinns. Midtjylland ska definitivt vara med och slåss om guldet även den här säsongen och har truppen för det. I återstarten av ligan åkte man dock på en riktig plump med 1-2 hemma mot Sönderjyske. Gästerna var effektivt, det var inte Midtjylland som trots sin dominans inte fick ut något.
Där har man pratat om att förbättra anfallsspelet för förvarsspelet är i grunden bra. Midtjylland slog Randers sist lagen möttes.
Hemmalaget ska inte underskattas. De är till att börja med bara två poäng efter Midtjylland vilket säger ganska mycket. Sedan fick Randers en fin start på vårsäsongen genom att slå (jumbon) Horsens med 3-0. Självklart är det ett motstånd av annan dignitet här och det är ett motstånd som Randers brukar ha svårt för sett till senaste årens möten.

SPELTIPS
Jag spelar Midtjylland till 1.90 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip