Två lag på den nedre halvan av den spanska andraligan, La Liga 2, möts i ett helt öppet möte på Atletico Madrids hemarena Wanda Metropolitano. Huruvida 67 703 stycken biljetter blir slutsålda återstår att se. Säg vad man vill men det är två lag som bjuder på underhållning och en rolig fotboll. I endast ett möte hittills i ligan har Rayo Majadahonda misslyckats att näta medan Lugo är skickliga på att både göra mål och att släppa in mål. Här ska det smälla åt båda håll.

Det är en positiv formkurva för båda lagen när de nu ställs mot varandra. För Rayo Majadahondas del inledde säsongen trögt med två förluster mot Zaragoza borta med 1-2 och sedan Mallorca hemma med 0-1. I den sista matchen dock vann Rayo Majadahonda borta mota Gimnastic med 1-0. Det var en välbehövd seger för ett lag spelar väldigt offensivt i sin 4-3-3 formation. Segermålet gjordes av inhopparen Nicolas Schiappacasse och det finns gott om alternativ för Rayo Majadahonda när det gäller målskyttet.

Bakåt har det läkt för Rayo Majadahondas del, även under försäsongen och formstarka Lugo kommer att dra nytta av det. I sin senaste match gjorde Lugo en härlig vändning och vann med 3-2 över Numancia. Lugo var under med 0-2 och lyckades göra segermålet på övertid. Lugo kör en mer 4-2-2 formation med farliga målgörare som spelar på mittfältet. I mötet innan Numancia kryssade Lugo borta mot Granada med 1-1 och i öppningsmatchen blev det förlust hemma med 1-2 mot ligans bästa lag, Malaga.

Så Lugo har gjort mål på alla och släppt in fem mål på tre matcher (och typ nästan lika många på försäsongen), så det är inget lag som kommer att satsa på att försvara sig. Det är full fart framåt som gäller för Lugo, precis som det är för Rayo Majadahonda.

I och med att båda lag gillar att anfalla friskt och bjuder på en rolig fotboll ser jag stora chanser att deras trender på att både göra mål och släppa in mål fortsätter när de ställs mot varandra. Därmed finner jag ett värde i att båda lag gör ett varsitt mål till över dubbla pengar och lägger ett spel på 2,05 i odds hos Bethard eller FastBet .

---
Preliminär startelva Rayo Majadahonda: Basilio, David Morillas, Rafa Lopez, Hector Verdes, Ernesto Galan, Enzo Zidane, Oscar Valentin, Isaac Carcelen, Aitor Garcia, Antonio Martinez & Aitor Ruibal.

Preliminär startelva Lugo: Juan Carlos, Serge Leuko, Bernardo, Jose Carlos Ramirez, Vasyl Kravets, Iriome Gonzalez, Fernando Seoane, Carlos Pita, Antonio Campillo, Jona & Jean Marie Dongou.
---

This is the stats tab
This is the post tip