bet365 livestreamar matchen.

Det är något alldeles speciellt med lunchmatcher på söndagar i Spanien. Så är även fallet när La Liga har uppehåll, på grund av att landslaget har EM-kval. Då kliver andradivisionen, La Liga 2, in och tar över speltiderna. Denna söndag bjuds vi på en godbit från Estadio Cerro del Espino där Rayo Majadahonda tar emot Numancia. Det är två anfallsrika lag på nedre halvan av tabellen, som har problem i försvaret och är duktiga nog för att åtminstone göra ett varsitt mål på varandra.

Det skiljer bara tre poäng mellan lagen. Ända sedan marknaden öppnade har oddset stigit på Rayo Majadahonda som segrare i matchen. Oddset ligger på cirka 2,50 i skrivandets stund, så de är fortfarande en liten favorit till seger. Anledningen till oddsökningen är Rayo Majadahondas bedrövliga försvarsspel senast mot tabellettan Osasuna. Det blev 0 - 3 på bortaplan, men det var mot ett lag som har förutsättningar att spela i La Liga, till skillnad mot Numancia.

För mot Numancia ska Rayo Majadahonda kunna göra det så mycket bättre. Kanske inte försvarsmässigt, då Numancia endast en gång på de 10 senaste matcher har misslyckats att göra mål. Detta var mot Almeria borta. Sedan dess har Numancia gjort mål i de fem senaste matcher. Men de har också släppt in en hel del mål. Så Rayo Majadahonda ska återigen lyckas göra mål på dem, med tanke på att Rayo Majadahonda vann sin senaste hemmamatch med 2 - 0 mot Alcorcon.

Lagen har redan mötts en gång denna säsong och då blev det 2 - 1 till Rayo Majadahonda borta mot Numancia. Detta är deras enda inbördesmöte. I den matchen blev det många avslut och skott på mål. Det finns inget som tyder på att det scenario kommer att ändras nu, så det blir attacker, anfall, kontringar och omställningar från båda lagen genom hela matchen. Detta blir en absolut sevärd och attraktiv match, för alla er som fortfarande vill se spansk fotboll runt lunchtid på söndag.

Värdet ligger på att båda lag gör mål i matchen, som i mitt tycke borde vara en klar favorit oddsmässigt. Oddset håller på och sjunker förvisso på utfallet men fortfarande är det 2,10 i odds på att båda lag gör mål. Spelvärt - absolut.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Rayo Majadahonda:
Basilio Sancho, David Morillas, Hector Verdes, Isaac Carcelen, David Andujar Jimenez, Federico Nicolas Varela, Verza, Enzo Zidane Fernandez, Benito Ramirez, Daniel Romera & Hector Hernandez.

Bekräftad startelva - Numancia:
Juan Carlos, Carlos Gutierrez, Pichu Atienza, Luis Valcarce, Markel Etxeberria, Luis Gustavo, Alberto Escassi, Pape Diamanka, Fran Villalba, David Rodriguez & Guillermo Fernandez Hierro.
---

This is the stats tab
This is the post tip