Betis har en tuff match framför sig hemma på Benito Villamarin när Atletico Madrid kommer på besök, i den spanska La Liga. Marknaden har Atletico Madrid som en favorit till strax över dubbla pengar och det är väl där sannolikheten också bör ligga. Betis är svårslagna på hemmaplan och det är svårt att göra mål på Atletico Madrid i ligan. Det finns inget som talar för att vi får se något målkalas här och allra minst att båda lag ska göra åtminstone ett varsitt mål, i mitt tycke.

Endast en av de fem senaste inbördesmöten lagen mellan har slutat med att båda lag har gjort mål i matchen. Se här:

La Liga: 7/10, 2018
Atletico Madrid 1 - 0 Betis

La Liga: 22/4, 2018
Atletico Madrid 0 - 0 Betis

La Liga: 10/12, 2017
Betis 0 - 1 Atletico Madrid

La Liga: 14/5, 2017
Betis 1 - 1 Atletico Madrid

La Liga: 14/1, 2017
Atletico Madrid 1 - 0 Betis

Dessvärre har det varit lite berg-och-dal bana kring Betis detta år. I mina ögon har de stått för den största skrällen när de förlorade borta mot jumbon Huesca med 2 - 1. Betis har därefter också misslyckats med att göra mål hemma på Real Sociedad i den spanska cupen samt Athletic Bilbao i den senaste ligamatchen. Så förutsättningar är inte de bästa när de ska ta sig an laget som släpper in minst antal mål i den spanska La Liga.

På 21 ligamatcher har det endast blivit 13 insläppta mål för Atletico Madrid. Det är sjukt imponerande, dels med tanke på att flera backar har varit skadade och dels för att hela laget är involverade i försvarsspelet. Framåt har det gått lysande. Dock har inte motståndarna varit defensivt skickliga lag direkt. Visst ska Atletico Madrid ha beröm för att ha gjort mål på Sevilla borta men i övrigt så har målen kommit mot Levante, Huesca och Getafe. Det blir betydligt svårare att göra mål på Betis.

Då båda lagen är starka defensivt och inte spottar in mål när de möts tycker jag att 1,75 är ett attraktivt odds på att båda lag inte gör mål i matchen. Atletico Madrid är duktiga på att försvara en 1 - 0 ledning. Detta kommer att bli tufft för båda lagen.

Därmed lägger jag ett spel på att båda lag inte gör mål till 1,75 i odds hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis: Pau Lopez, Sidnei, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Francis Guerrero, Sergio Canales, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Antonio Barragan, Joaquin & Sergio Leon.

Bekräftad startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Santiago Arias, Jose Gimenez, Juanfran, Lucas Hernandez, Thomas Lemar, Rodri, Thomas, Angel Correa, Antoine Griezmann & Alvaro Morata.
---

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip