bet365 livestreamar matchen.

På Benito Villamarin ska Real Betis försöka upprepa bedriften att återigen slå Barcelona som kommer på besök. Det första mötet från denna säsong slutade 4 - 3 till Real Betis, men detta var verkligen en engångsföreteelse, med tanke på att dels har inte Real Betis spelat så offensivt på sistone och lyckats göra så många mål och inte heller Barcelona haft så dåliga dagar och släppt in mycket bakåt. Så jag är övertygad om att denna match blir en mycket målsnålare affär än senast lagen möttes.

Real Betis har verkligen ingen kontinuitet med tanke på att Quique Setien ständigt ändrar sig startelva - något som har börjat irritera supportrarna rejält. En av anledningar är så klart att laget inte har presterat enligt tränarens önskemål, så då behöver ju så klart ändringar göras. Så framåt är det trubbel men backlinjen är ständigt stabila, i synnerhet på hemmaplan mot tuffare motståndare. Betis kommer från en 1 - 0 vinst borta mot Celta Vigo där försvaret verkligen visade världsklass.

Med dessa förutsättningar blir det tufft även för ett lag som Barcelona att på bortaplan spotta in mål.

Det gick lysande i Champions League returen hemma mot Lyon, där Barcelona vann med hela 5 - 1, men återigen var det väldigt mycket Leo Messi show. Och han kan inte ha sådana dagar varje dag heller. Det är också, som bekant, enklare att göra sådana prestationer på hemmaplan när det väl gäller för spelare som Messi. På bortaplan är det så klart svårare då defensivt skickliga lag som Real Betis faktiskt kan klara av att hålla tätt bakåt och göra det extremt jobbigt för motståndarna.

Real Betis har en tränare som vet hur man ska ta sig an Barcelona, men denna gång tvivlar jag starkt på att det kommer att explodera i matchen. Att det ska bli hela fyra gjorda mål är osannolikt, i mitt tycke, så jag finner ett värde i oddset 1,72 på att matchen slutar med under 3,5 mål och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Betis:
Pau Lopez Sabata, Aissa Mandi, Marc Bartra, Sidnei, Joaquin, William Carvalho, Andres Guardado, Cristian Herrera Tello, Giovani Lo Celso, Sergio Canales & Jese.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Sergi Roberto, Arthur, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Luis Suarez & Lionel Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip