På Fedex Field i Landover i Maryland har vi ett gigant möte i vänskapscupen International Champions Cup mellan Real Madrid och Arsenal. Marknaden har spanjorerna som en favorit till en cirka dubbla pengar, vilket också är korrekt, med tanke på att Real Madrid är det bättre laget, men Arsenal har spelat bra i turneringen och har vid vinst här goda förutsättningar att vinna det hela. Då båda lagen är offensiva och har spelat offensivt, i vanlig ordning, är jag övertygad om att vi kommer att bjudas på mål.

Real Madrids första match i turneringen gick inte som planerat. Då menar jag inte att Real Madrid förlorade med 1 - 3, utan att de brände så in i helsikte många lägen i den första halvleken. I början av matchen ställde Real Madrid upp med i princip det bästa laget. Eden Hazard visade att han kommer att vara viktig i La Liga och Champions League denna säsong medan Karim Benzema brände en hel del lägen, som, i mitt tycke, vilken anfallare som helst på denna nivå borde ha satt utan bekymmer.

Dock var det andra spelare som visade bra form. Rodrygo visade varför han borde få lägga frisparkar i fortsättningen, Takefusa Kubo var bäst på plan av alla Real Madrid spelare och har fått högst betyg i matchen och Bale fick inte spela en sekund. Defensiven var inte riktigt samspelta ännu, vilket resulterade i tre baklängesmål, men det är smällar Real Madrid får ta när de spelar så högt i planen, vilket de givetvis också kommer att göra mot Arsenal - och därmed få problem igen.

För Arsenal har krigat bra i denna turnering och fått maximal utdelning. Det började mot Bayern München, där Arsenal vann med 2 - 1 och sedan Fiorentina med hela 3 - 0. Edward Nketiah har varit lysande på topp och visat att han vill vara med och utmana om en plats i startelvan med Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette. Mittbacksgeneralen Laurent Koscielny befinner sig i kontraktbråk med Arsenal och inte med i laget - så givetvis en avbräck i en redan ostabil backlinje.

Real Madrid är pressade att börja prestera mer i deras sylvassa offensiv och det finns alla förutsättningar i världen att de också gör en massa mål mot Arsenal, som i sin tur har varit effektiva i sina avslut. Marknaden har jämnast odds linan över/under 3 mål och jag finner en stor sannolikhet i att denna match innehåller minst tre mål. Därmed lägger jag ett spel på över 3 mål i matchen till 1,84 i odds - pengarna tillbaka vid tre mål, förlust vid 0, 1 eller 2 mål och vinst vid 4 mål och uppåt.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip