Returmötet i åttondelsfinalen av Champions League mellan Real Madrid och Atalanta spelas på Alfredo Di Stéfano-stadion i Madrid. Real Madrid har tagit ett rejält grepp i mötet och har med sig ett 1 - 0 resultat från det första mötet i Bergamo. Där och då saknade Real Madrid en massa nyckelspelare, men Atalanta fick en utvisning och Ferland Mendy gjorde segermålet strax innan fulltid. Atalanta måste gå för en seger men då Real Madrid har fått tillbaka nyckelspelarna är de ett helt nummer större.

Det har varit en skadedrabbad säsong för Real Madrid, som trots alla avbräck fortfarande är med i titeljakten i La Liga och avslutade Champions League gruppspelet genom att vinna gruppen. Till denna match kommer Real Madrid från en 2 - 1 seger i ligan mot Elche, där toppanfallaren Karim Benzema gjorde båda målen. Han saknades i det första mötet, likaså lagkaptenen Sergio Ramos och anfallaren Eden Hazard. Samtliga är tillbaka till returen, förutom högerbacken Dani Carvajal som är skadad.

Det andra avbräcket i Real Madrid är att Carlos Casemiro är avstängd, men mittfältet hos Real Madrid är urstarkt ändå med Federico Valverde, Luka Modric och Toni Kroos. I Atalanta är mittfältaren Remo Freuler avstängd, samt högerbacken
Hans Hateboer fortfarande skadad. I övrigt har Duvan Zapata kommit tillbaka från sin kortvariga skada. Formen är fin hos Atalanta, som kommer till matchen från en 3 - 1 seger hemma mot Spezia i Serie A, men ställs nu mot betydligt tuffare motstånd.

I och med att skadeläget är hanterbart i Real Madrid lägret och bättre än på ett bra tag, samt att de har en förmåga att hitta en eller två högre växlar i just Champions League kommer de att vara svårslagna. Atalanta är ett starkt lag som är kapabla att göra jobbet svårt för Real Madrid, men Real Madrid är det klart bättre laget. Då Atalanta måste gå till attack i försök att vinna matchen kommer enorma ytor att uppstå som Real Madrid kommer att ta vara på. Därmed litar jag på att Real Madrid vinner matchen.

Speltips Real Madrid - Atalanta:
1 - odds 2.36 hos Betsafe & Nordicbet .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Toni Kroos, Federico Valverde, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema & Eden Hazard.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Pierluigi Gollini, Rafael Toloi, Cristian Romero, Berat Djimsiti, Joakim Maehle, Marten de Roon, Mario Pasalic, Robin Gosens, Matteo Pessina, Luis Muriel & Duvan Zapata.
---

This is the stats tab
This is the post tip