På Santiago Bernabeu tar Real Madrid emot Athletic Bilbao i en match som Real bara ska vinna. Real är stora favoriter till strax över 1.20 i odds och det är inte mycket som talar för en skräll. Då Real vilade flertalet av sina stjärnor i helgen är de laddade igen. Dock sliter de fortfarande med försvarsspelet något och släpper in alldeles för många billiga mål. Athletic Bilbao, å andra sidan, föll tungt mot Deportivo i en målrik match, där dock Athletic Bilbao har kommit igång med målskyttet på allvar.

Real Madrid gör alltid mål på hemmaplan. Det visade de i Champions League mötet mot Juventus, som kanske gjorde årets match, men ändå lyckas Real näta på något sätt, i de sista minuterna. Mot Athletic Bilbao ska det dock inte alls vara lika svårt, så klart. Athletic Bilbao har släppt in mål i sina senaste fem matcher och på Bernabeu släpper de oftast in fler än ett mål dessutom. Så Real Madrid kommer att göra mål.

Det som tipset mer handlar om är huruvida Athletic Bilbao gör något mål i matchen. På sistone har de gjort mål på alla utom Barcelona borta (2-0 Barca). Alltså, på de sju senaste matcher har det blivit mål framåt. Om vi tittar på de två senaste matcherna bara så har Athletic Bilbao gjort fem stycken mål - tre på Villarreal och två på Deportivo. Sedan Ernesto Valverde lämnade för Barcelona och Jose Angel Ziganda tog över så spelar Athletic Bilbao en anfallsrik fotboll - det är roligt att titta på Athletic Bilbao nuförtiden. Bortsett från det senaste mållösa mötet på Estadio San Mames så har Athletic Bilbao lyckats att göra mål mot just Real Madrid. Se här deras fem senaste möten:

Fotboll LaLiga: 2/12, 2017
Athletic Bilbao 0 - 0 Real Madrid

Fotboll LaLiga: 18/3, 2017
Athletic Bilbao 1 - 2 Real Madrid

Fotboll LaLiga: 23/10, 2016
Real Madrid 2 - 1 Athletic Bilbao

Fotboll LaLiga: 13/2, 2016
Real Madrid 4 - 2 Athletic Bilbao

Fotboll LaLiga: 23/9, 2015
Athletic Bilbao 1 - 2 Real Madrid

Då det tidigare har blivit mål från båda lagen, samt att Real Madrid släppen in ganska mycket mål oavsett och Athletic Bilbao spottar in mål i nuläget är chanserna stora till att båda lag gör mål. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.71 på att båda lag gör mål och lägger ett spel hos LeoVegas .
---
Preliminär startelva Real Madrid: Keylor Navas, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Lucas Vazquez, Toni Kroos, Luka Modric, Marco Asensio, Cristiano Ronaldo & Gareth Bale.

Preliminär startelva Athletic Bilbao: Kepa Arrizabalaga, Oscar de Marcos, Xabier Etxeita, Inigo Martinez, Mikel Balenziaga, Mikel San Jose, Benat Etxebarria, Markel Susaeta, Raul Garcia, Inigo Cordoba & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip