bet365 livestreamar matchen.

Missa inte El Clásico-tävlingen här på Rekatochklart! Se här:
https://www.rekatochklart.com/tavlingar

I skrivandets stund har Barcelona precis slaget Real Madrid i den spanska cupen, med hela 3 - 0 (!) på Santiago Bernabeu-stadion. Real Madrid har tre dagar på sig att hitta anledningar till denna förlust och förbättra sig till ligamötet igen, men det är inget jag tror på. Även om Real Madrid var det bättre laget i cupen, i den första halvleken, så kom det cirka 20 minuter då Real Madrid tappade allt, släppte in tre mål och så var de ute ur cupen. I denna match riskerar de att tappa fajten om ligatiteln.

Som jag skrev i min förra rek... Egentligen spelar det ingen roll vad kampen gäller då alla spelare alltid ger allting i sådana möten, när Real Madrid och Barcelona ställs mot varandra. Efter en svacka utan många vinster och en massa oavgjorda resultatet och svårigheter att göra mål lossnade det rejält för Barcelona tidigare mot Sevilla. Det blev en 4 - 2 seger borta och som så många gånger förr hade Lionel Messi en bra dag. Nu har Messis anfallspartner också kommit igång.

Luis Suarez gjorde det första målet, pressade Varane till ett självmål och fixade och satte dit straffen till slutresultatet 3 - 0. När väl Barcelona sätter igång och spelar på topp så är de extremt svårslagna. För tillfället stämmer i princip allting för Barcelona, där de flesta spelare har hittat en bra form och då ser jag inte hur dagens Real Madrid ska kunna vinna över dem.

Real Madrid gjorde en bra första halvlek. Men när både Vinicius Junior och Karim Benzema inte klarar av att ge Real Madrid ett ledningsmål, chans efter chans, så blir det jobbigt psykologiskt mot ett lag som Barcelona. Vid ett flertal gånger försökte Vinicius Junior får igång fansen, men fansen kräver resultat innan sitt engagemang. Den diskussionen går vi inte in på. Däremot måste Real Madrid anfallarna sätta sina lägen om de överhuvudtaget ska ha någon chans i denna El Clasico match.

När Barcelona kommer på besök med en Leo Messi i toppform igen och en Luis Suarez som återigen gör mål - då räknar jag med att Barcelona är storfavoriter mot alla lag i La Liga. Då ska det något alldeles extra för att stoppa Barcelona och det har tyvärr inte Real Madrid i dagsläget. De saknar Ronaldo och därmed en toppanfallare som bara petar in den där bollen, när väl Real Madrid dominerar spelet och har en hög procent bollinnehav. För när väl målet inte kommer så blir det bara panik därefter.

En ny och ytterligare faktor som talar för Barcelona är att Arthur ska vara tillbaka. Att Arthur spelar på mittfältet och Sergi Roberto som högerback ger Barcelona ytterligare en dimension. Arthur är lugn och står för tryggheten i Barcelona - något som krävs för att kunna stoppa ett tokaggressivt Real Madrid, som kommer att satsa hårt direkt från starten av matchen. Barcelona är nästan helt skonade från skador, förutom Thomas Vermaelen och Rafinha, så Valverde kan ställa upp med bästa möjliga elva.

Jag ser Barcelona som klara favoriter till detta möte, men vågar inte riktigt spela på runt 2,50 i odds på en rak vinst. Däremot finner jag ett värde i att Barcelona inte ska förlora denna match och spelar på Barcelona-vinst med pengarna tillbaka vid kryss - Barcelona med asian handicap 0. Det blir förlust vid Real Madrid-seger och vinst vid en Barcelona-seger till 1,88 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 . Upp till 1000 kr i spelkrediter till alla nya spelare hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Sergio Reguilon, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Vinicius Junior, Karim Benzema & Gareth Bale.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Sergi Roberto, Arthur, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Luis Suarez & Lionel Messi.
---

Matchstart: 20.45 lör 2 mars
TV/Stream: Strive. Om du inte har Strive kan du se matchen via ditt spelkonto hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip