bet365 livestreamar matchen.

Sagan om konungens återkomst inleds då Zinedine Zidane är tillbaka på Santiago Bernabeu som huvudtränare för Real Madrid. Vilken lyft detta blir för laget som har åkt ur Champions League, Copa del Rey och även hamnat rejält efter Barcelona i tabellen. Tajmingen kunde inte heller vara bättre för Zidane då detta år har varit kolsvart för Celta Vigo. Det har blivit fyra förluster på de fem senaste matcher. Lägg därtill skador och avstängningar på det så blir detta en drömstart för Zidane.

Santiago Solari fick lämna posten som Real Madrids tränare, efter en misslyckad tid sett ur Real Madrids ögon. Kanske sett ur allas ögon, för den delen. Solari fick inte till det resultatmässigt och inte heller fick han med sig spelarna, då det var konflikter med Marcelo, Isco och Bale bland andra. In kommer Zidane igen och de första bilderna som vi får se från träningen är att alla spelare går runt och ler (!). När har vi sett spelarna le under Solaris tid? Bara en sådan bild säger mer än tusen ord.

Alla i Real (kanske utom Bale) har stor respekt för Zidane, som har gett dem tre Champions League titlar i rad, så stämningen är på topp i truppen. Lagom till dröm motståndaren Celta Vigo kommer på besök. Även under Solaris tid lyckades Real Madrid besegra Celta Vigo med 4 - 2 på bortaplan. Förra säsongen, när Zidane var tränaren, blev det hela 6 - 0 till Real Madrid på Santiago Bernabeu. Det finns inte mycket som talar för att Celta Vigo ska lyckas bryta denna negativa trend nu heller.

Celta Vigo är ett av lagen i La Liga med den absolut sämsta formen. En av många anledningar är att spelare som Iago Aspas, som står för många mål har varit borta under en längre tid. Även mittbacken Gustavo Cabral har varit skadad ett tag nu. Till mötet mot Real Madrid drog lagkaptenen och hjärtat i laget Hugo Mallo på sig sitt femte gula kort i slutminuten i hemmaförlusten mot Real Betis. Dessa är tre stora avbräck i ett lag som han kollapsat detta år. Celta Vigo har haft stora förluster på sistone, bland annat mot Levante hemma med 1 - 4 och Getafe borta med 1 - 3. Värre lär det bli mot Real Madrid.

Real Madrid kommer till mötet med en 4 - 1 vinst i ryggen borta mot Real Valladolid, med en ny tränare som garanterat kommer att lyfta laget, med lagkaptenen Sergio Ramos tillbaka efter sin avstängning. Dock är Casemiro avstängd samt att Bale, Carvajal, Vazquez och Vinicius Junior fortfarande skadade, men det gör faktiskt inget när Real Madrid tar sig an Celta Vigo, som har betydligt större problem. Real Madrid ska bara köra över Celta Vigo här och jag räknar med massvis av Real Madrid mål.

Därmed finner jag ett värde i att Real Madrid gör minst tre mål och lägger ett spel på Real Madrid över 2,5 mål i matchen till 1,72 i odds. Med tanke på förutsättningarna ska Real Madrid klara av detta minst två gånger på tre försök.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Keylor Navas, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Alvaro Odriozola, Toni Kroos, Isco, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema & Gareth Bale.

Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, David Junca, David Costas, Nestor Araujo, Kevin Vazquez, Stanislav Lobotka, Okay Yokuslu, Brais Mendez, Pione Sisto, Sofiane Boufal & Maxi Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip