Stormakten Real Madrid har på förhand en väldigt enkel match framför sig när de tar emot Elche på Estadio Alfredo Di Stefano i den spanska La Liga. De regerande mästarna ligger på en tredje plats och har åtta poäng upp till tabellettan Atletico Madrid. Formen är inte heller på topp hos Real Madrid, som kommer till matchen från två oavgjorda möten. Dessutom har Real Madrid sin returmatch i Champions League mot Atalanta i sikte så något utklassning mot ett pånyttfött Elche kan jag bara inte se.

Förutom att Real Madrid har haft och har fortfarande en hel del skador i truppen så har det också varit många svåra matcher för dem på sistone. Lyckligtvis tog de en viktig seger i Bergamo när Atalanta drog på sig ett tidigt rött kort i matchen och Real Madrid vann till slut med 1 - 0. Sedan dess har de spelat två ligamatcher, mot topplagen Real Sociedad och Atletico Madrid, där båda har slutat med siffrorna 1 - 1. I båda ligamatcherna log Real Madrid under och kvitterade med bara någon minut innan fulltid.

Skadelistan hos Real Madrid har blivit något kortare men innehåller fortfarande två stora avbräck på nyckelspelare i högerbacken Dani Carvajal och anfallaren Eden Hazard. Gästerna Elche har bara ett avbräck på mittfältaren Emiliano Rigoni. Elche har bytt tränare till Fran Escriba, som genast har lyft spelarna - som har presterat på en högre nivå. I och med den starka hemmasegern senast mot tabellfyran Sevilla med 2 - 1, klättrade Elche upp ur bottenträsket och ligger precis ovanför nedflyttningen.

I mitt tycke erbjuder detta möte en skrällchans för Elche, som kommer till matchen med den bästa formen för säsongen och möter ett Real Madrid lag som fortfarande är skadedrabbat och som har en Champions League match tre dagar senare. Tidigare denna säsong har Real Madrid kämpat hårt mot de mindre lagen i La Liga och förlorat mot betydligt sämre motstånd än Elche.

Då Real Madrid har ett tufft spelschema tvivlar jag på att de kommer att krossa Elche. Därmed spelar jag på att Elche täcker handikapp linan på två måls marginal, men slänger in en försäkring om de förlorar med just två mål. Spelet blir alltså Elche asiatisk handikapp +2, vilket innebär en förlust vid tre eller fler måls seger för Real Madrid (3–0, 4–1, etc.), pengarna tillbaka vid seger med två mål för Real Madrid (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid en ett måls seger för Real Madrid, oavgjort eller en Elche seger.

Speltips Real Madrid - Elche:
2 asian +2. Odds 1.79 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Lucas Vazquez, Federico Valverde, Casemiro, Isco, Vinícius Júnior & Karim Benzema.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Elche:
Edgar Badia, Antonio Barragan, Dani Calvo, Gonzalo Verdu, Johan Mojica, Fidel Chaves, Ivan Marcone, Raul Guti, Tete Morente, Lucas Boye & Guido Carrillo.
---

This is the stats tab
This is the post tip