bet365 livestreamar matchen.

På Allianz Arena i München spelas matchen om tredje pris i Audi Cupen mellan Real Madrid och Fenerbahce. Båda lagen förlorade sina respektive matcher dagen innan denna match och båda lagen kommer till denna match från olika förutsättningar. Real Madrid var uddlösa i anfallsspelet och lyckades inte göra något mål på Tottenham medan Fenerbahce fick möta ett motiverat Bayern München på hemmaplan, där allting stämde. Denna match ska därmed inte behöva bli något målkalas.

Marknaden har Real Madrid som en megafavorit till seger av matchen, men med tanke på hur illa Real Madrid har spelat på sistone finns det lättare sätt att tjäna pengar på dem, till högre odds. Vi kommer dit så småningom i reket.

Real Madrid klarade inte av att vinna en enda match (av tre) i International Champions Cup i USA. De började resan mot Bayern München och förlorade med 1 - 3. Sedan blev det 2 - 2 mot Arsenal och slutligen 3 - 7 (!) mot lillebror Atletico Madrid. Real Madrid släppte därmed in minst två mål i varje match och försvaret har kritiserats hårt därefter. Värst av allt var givetvis Atletico Madrid matchen, där det kändes som att Atletico Madrid stundtals skulle göra mål i varje anfall som de byggde upp.

Jag skrev inför Tottenham matchen att det är för kort tid för Zidane, som dessutom har fullt upp med att sälja och köpa spelare, att fixa det stora hålet i försvaret till denna vänskapsmatch i Audi Cupen. Så att Tottenham skulle göra mål på Real Madrid var jag helt övertygad om. Jag hade förvisso rätt och förvisso fel. Mål blev det, ja - men det målet kom efter ett individuellt misstag från Marcelo, som försökte rädda ett inkast men i stället blev det till en frispelning till Harry Kane i Tottenham, som gjorde matchens enda mål. I övrigt försvarade sig Real Madrid stabilt genom matchen och kommer att göra det svårt för Fenerbahce.

I offensiven gjorde inte Real Madrid någon vidare match. I mitt tycke saknades det kreativitet, samt att en del spelare, speciellt Benzema, brände en hel del lägen. Sedan var det för många individuella och desperata försök att göra mål, som inte gick hem - och det håller inte, så klart. Fenerbahce är ett starkt lag och deras 1 - 6 förlust mot tyska Bayern München beror på två saker. För det första hade Bayern München hemmaplan och för det andra spelade Bayern München en lysande fotboll. Bayern München hade en bra dag på jobbet och då kan det blir 6 - 1 mot nästan alla lag i världen. Denna gång mot Fenerbahce.

Enligt mig har marknaden spårat ur helt, i väntan på en Real Madrid seger. Någon ketchup effekt behöver det definitivt inte bli, då, precis som tränaren Zidane säger, Real Madrid spelar nu bra men behöver endast en seger. Om den segern kommer här, vilket den borde med tanke på att Real Madrid ändå är ett så pass mycket bättre lag än vad Fenerbahce är, så tvivlar jag på att segern blir gigantisk med många mål. Därmed finner jag ett värde i att spela på att matchen slutar under 4 mål till 1.93 i odds.

Spelet innebär förlust vid 5 eller fler mål i matchen, pengarna tillbaka vid 4 mål i matchen och vinst vid 0, 1, 2 eller 3 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Keylor Navas, Alvaro Odriozola, Nacho, Raphael Varane, Toni Kroos, Federico Valverde, Marcelo, Isco, Vinicius Junior, Eden Hazard & Karim Benzema.

Bekräftad startelva Fenerbahce:
Altay Bayındır, Alper Potuk, Nabil Dirar, Jailson Siqueira, Diego Antonio Reyes, Murat Saglam, Ozan Tufan, Ferdi Kadioglu, Garry Rodrigues, Max Kruse & Vedat Muriqi.
---

This is the stats tab
This is the post tip