En favorit i repris! Tidigare har jag rekat Mallorca +2,5 mål och sedan Espanyol +1,5 mål när de har mött Real Madrid. Nu gör jag det igen, jag tipsar om Getafe +1,5 mål då Real Madrid börjar se lite trötta ut samt att Getafe alltid är svåra att bryta ner.

Ironiskt nog vann Real Madrid säsongens första möte mot Getafe med 3 - 0 på bortaplan. Där och då gjorde Real Madrid en fantastisk prestation och spelade på en toppnivå i världsklass. Missförstå mig rätt. Sedan dess har inte Real Madrid kommit upp i samma nivå, även om de har för det mesta spelat riktigt bra. Sedan omstarten har Real Madrid bara tagit segrar mot lag som Eibar, Valencia, Real Sociedad, Mallorca och Espanyol. Det är långt ifrån formstarka lag, till skillnad från Getafe som är på gång.

Getafe tog en viktig seger senast i kampen om Europa platser när de vann hemma mot Real Sociedad med 2 - 1. Omstarten har varit helt okej för Getafe, som inledde trögt med 1 - 2 bortaförlusten mot Granada och sedan mållöst hemma mot Espanyol, för att sedan växla upp och spela bättre mot Eibar och Valladolid, där båda möten slutade 1 - 1 och sedan vinsten mot Real Sociedad. Getafe blir nästan aldrig utklassade eftersom de har ett starkt försvarsspel och försvarar sig alltid med hela laget.

Till denna viktiga match får Getafe tillbaka mittbacken Djene efter hans avstängning för fem gula kort. Han har länge varit en nyckelspelare vars högsta nivå är i världsklass och han har en vana att resa sig och tagga till inför större matcher. Real Madrid ångar på och är favoriter till att slå Getafe, så klart, men Zidane har inte roterat så himla mycket i ett lag, som senast visade lite trötthet mot Espanyol. Det har varit ett tufft schema med många matcher och ytterligare sex ska spelas innan ligan är över.

Jag är övertygad om att Getafe kör på med sitt tuffa spelstil och gör allt för att göra livet surt för Real Madrid spelarna. Detta innebär hårda dueller, stundtals fult spel med en del gula kort och alla spelare jobbar hem. Då är chansen stor att det i alla fall inte blir en storseger för marängerna. Chansen är stor att Real Madrid vinner matchen oavsett men att köra över Getafe igen - det blir väldigt svårt. Därmed finner jag en stor sannolikhet i att Getafe lyckas täcka handikapp linan på 1,5 mål i matchen.

Speltips Real Madrid - Getafe:
2 asian hcp +1,5 (Getafe +1,5 mål) - odds 1.79 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Eden Hazard & Karim Benzema.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Xabier Etxeita, Djene, Mathias Olivera, Allan Nyom, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Marc Cucurella, Jorge Molina & Jaime Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip