bet365 livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu tar tabelltrean Real Madrid emot jumbon Huesca i en La Liga match som Real Madrid bara måste vinna. De är favoriter till cirka 1,13 i snittodds. Sedan Zidanes återkomst har Real Madrid spelat en match och vunnit den utan att släppa in något mål. Nu möter Real Madrid ett ännu sämre lag så chansen ska vara ännu större att de kan upprepa bedriften. När marknaden nästan erbjuder dubbla pengar på en Real Madrid vinst utan insläppt mål blir det ett värdefullt spel.

Det är många leenden i Real Madrid laget sedan Zidane kom tillbaka som tränare. Det råder inga konflikter mellan honom och några som helst spelare. Till och med Bale får starta matcherna och Marcelo likaså - båda gör det dessutom helt okej.

Dessutom har Zidane stärkt försvaret direkt, som inte bjöd på något i den senaste matchen hemma mot Celta Vigo, som Real Madrid vann med 2 - 0. Till denna match får Real Madrid tillbaka den centrala mittfältaren Casemiro, efter avstängning. Han är en viktig bollvinnare på mittfältet och deltar i högsta grad i det defensiva arbetet - framgångsrikt, så klart.

För Huescas del är vänsterbacken David Ferreiro avstängd efter fem gula kort, samt att högerbacken Jorge Miramon utgick med skada efter en halvtimme i 1 - 3 förlusten hemma mot Alaves senast. Så det är lite avbräck i La Ligas kanske redan sämsta försvarslinje. Huescas mål senast gjordes på straff av Ezequiel Avila men i övrigt skapade Huesca ytterst lite med endast två skott på mål. Så att åka till Santiago Bernabeu är en mardröm med tanke på den formen Huesca har för tillfället.

Det första mötet slutade 1 - 0 till Real Madrid i Huesca och även då skapade Huesca knappt något på hemmaplan. Nu är det ett starkare Real Madrid som dessutom spelare hemma, så Real Madrid ska vinna detta och har väldigt goda chanser till att hålla nollan. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,90 på en rak Real Madrid vinst utan insläppt mål bakåt.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Luca Zidane, Alvaro Odriozola, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Marcos Llorente, Isco, Dani Ceballos, Gareth Bale, Karim Benzema & Brahim Diaz.

Bekräftad startelva - Huesca:
Roberto Santamaria, Martin Mantovani, Javi Galan, Jorge Pulido, Xabier Etxeita, Yangel Herrera, Moi Gomez, Christian Rivera, Damian Musto, Ezequiel Avila & Juan Camilo Hernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip