SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Alfredo Di Stéfano-stadion tar de regerande mästarna Real Madrid emot nykomlingar Huesca i den spanska La Liga. Det är klasskillnad på lagen, på alla sätt och vis - till och med när det gäller formen. Real Madrid vann senast El Clásico mot Barcelona borta med 3 - 1 medan Huesca blev krossade av Real Sociedad med 1 - 4 på bortaplan. Real Madrid är stora favoriter till att vinna denna match och trots en Champions League match i benen är jag övertygad om att de vinner med stora siffror.

Efter El Clásico segern reste Real Madrid till Mönchengladbach för att spela sin andra Champions League match. Real Madrid ägde den matchen men låg under med 0 - 2. Då hade Borussia Mönchengladbach gjort mål på sina båda skott som de hade på mål (noll skott utanför mål vid denna tid). Men Real Madrid studsade tillbaka vid slutet av matchen och nätade två gånger om. Matchen slutade 2 - 2, inte helt rättvist, i mitt tycke, då Real Madrid var det bättre laget. Anfallaren Hazard var dessutom tillbaka.

På skadefronten är det ytterbackar i Real Madrid som saknas, då Daniel Carvajal, Nacho Fernandez och Álvaro Odriozola är borta. Men ersättare finns i Ferland Mendy, Lucas Vazquez och Marcelo, så det är ingen fara alls faktiskt. Värre är det för en liten trupp som Huesca, som får klara sig utan Pedro Lopez, Antonio Valera och långtidsskadade Cheick Doukoure. Dessutom är Mikel Rico och Shinji Okazaki ytterst tveksamma till start. Så redan till huvudstaden kan mycket väl innebära en ny storförlust.

Efter sju spelade omgångar är Huesca fortfarande utan vinst. De har kryssat fem gånger och förlorat två gånger. Båda förlusterna har kommit med "handikapp-siffror", där det blev 0 - 2 hemma mot Cadiz och 1 - 4 senast mot Real Sociedad. Real Madrid har gjort fem mål i sina två senaste matcher, borta mot Barcelona och Borussia Mönchengladbach. Känslan är att det blir en ny förlust för Huesca och en stor sådan, då Real Madrid, med Hazard tillbaka, har kommit igång med spelet och målskyttet.

Speltips Real Madrid - Huesca:
1 asian hcp -1,5 - odds 2.07 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Lucas Vazquez, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Eden Hazard, Karim Benzema & Marco Asensio.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Huesca:
Andres Fernandez, Javi Galan, Dimitris Siovas, Jorge Pulido, Pablo Maffeo, Borja Garcia, Pedro Mosquera, Jaime Seoane, David Ferreiro, Sandro Ramirez & Rafa Mir.
---

This is the stats tab
This is the post tip