Mission impossible för Juventus i kväll efter att Ronaldo gjort som bara Ronaldo kan.

Senaste möte
Juve - Real 0-3 (3-2 i kort)

Real Madrid har inte torskat en CL-match på hemmaplan sedan i mars 2015. Jag tror inte att man gör det den här kvällen heller. Real har som sagt 3-0 med sig från bortamötet, är klara för CL i ligan nästa år då man inte kommer att missa topp 4 i ligan och möter ett Juve med andra förutsättningar.

Gästerna blev givetvis knäckta av Ronaldo-showen på Juve Stadium och det finns ju inte på kartan att man kommer vända på det här. Det handlar om att lämna CL med någon form av värdighet. Ett försök kommer göras, men jag har svårt att se Real gå mållöst härifrån och då skulle Juve i så fall behöva göra fyra mål framåt...

Ej troligt.

Samtidigt är det svårt att veta hur taggade Real-spelarna är för att ta en ny storseger. Det behövs ju inte egentligen.

Min tanke kommer vara ett kortspel. Jag tänker att Real kommer sätta dit en boll och då är ju detta mötet helt dött. Därav kommer pulsen på spelarna att gå ner och den engelske domaren ska inte behöva få någon svår resa.

Real snittar 1.38 kort per hemmamatch om vi ser till ligan. Juve snittar 1.69 på bortaplan. Det ger oss strax över tre kort per match i snitt. Det är Michael Oliver som dömer i kväll och han har hållit sig i schack den sista tiden. Nu har han fyra raka matcher med maximalt två kort i. Senaste två visade han en varning mellan Sheffield U och Cardiff i Championship samt 0-0 i varningar i derbyt mellan Everton och Liverpool.

Real kommer inte vilja dra på sig onödiga varningar. Nu är det bara Kovacic som hotas av avstängning till semin, men många spelare står på en varning som skulle göra att en varning i kväll tvingar dem att hålla igen i den första semin - för att inte riskera avstängning (3 gula) till semireturen.

Tittar vi på matcherna som var i går så vispade den spanske domaren Mateu upp sex kort mellan City och Liverpool. Noterbart var fem av dessa innan Liverpool kvitterat och därmed dödat dubbelmötet.

Roma vs Barca levde ju hela vägen in till slutsignal och där delades det ut fem kort av fransmannen Turpin.

Den här matchen tror jag inte lever lika länge som någon av tisdagens matcher. Juventus slåss om ligatiteln med Napoli och har en viktig match i helgen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Real (4-3-1-2) Navas - Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo

Out: Ramos (avstängd), Vallejo och Nacho testas sent.

Juve (4-3-3) Buffon - Sciglio, Benatia, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira, Matuidi - Costa, Higuain, Mandzukic

Out: Barzagli, Dybala och Bentancur avstängda.

SPELTIPS
Slänger in en mindre slant på under 4,5 kort i matchen till 1.68 hos MrGreen (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip