Unibet & bet365 livestreamar matchen.

Det ska bli sjukt intressant att följa Real Madrid vidare när de på Santiago Bernabeu-stadion tar emot nykomlingar Osasuna. Real Madrid har varit värsta jojo, där formen har varit totalt oberäknelig. Det har varit upp och ner och upp och ner igen. Senast spelade de ett försvarsspel som saknar motstycke och klarade av att hålla nollan mot självaste Sevilla borta. Marknaden erbjuder dock på tok för högt odds för att Real Madrid en gång till ska klara av att spela briljant försvarsspel.

Att Real Madrid nästan alltid gör mål på hemmaplan är ju solklart. Det är inte så konstigt med tanke på de offensiva kvalitéerna som finns i startelvan samt även på bänken. Efter fem spelade La Liga matcher ligger Real Madrids målsnitt på exakt två gjorda mål per match. På hemmaplan har det blivit 1 - 1 mot Valladolid och 3 - 2 mot Levante i ligan. Det kommer att bli mål även mot Osasuna, med en Benzema i storform - så det gäller bara att återigen lyckas med att hålla tätt bakåt.

Det gick hur bra som helst med detta i den senaste matchen borta mot Sevilla. Real Madrid var så effektiva bakåt att Sevilla inte ens fick ett skott på mål. Lagkaptenen Sergio Ramos var tillbaka och då stämde allting helt plötsligt. Med den formen ska de ha goda chanser att återigen försvara sig utmärkt och inte släppa in något mål. Motståndarna Osasuna har en måltorka där de endast har gjort fyra mål på fem matcher. I den senaste matchen såg det rent utsagt bedrövligt ut.

Osasuna fick äran att möta Betis, som hade massor av skador och avstängningar. Dessutom hade Betis enorma problem i försvarsspelet och hade innan mötet släppt in mål mot samtliga motståndare och därmed nio insläppta mål på fyra matcher. Dock kunde inte Osasuna klara av att på hemmaplan göra ett mål på Betis. Ännu svårare kommer det att bli mot Real Madrid, som äntligen har hittat bra form i defensiven. Så mitt spel blir att Real Madrid äntligen vinner hemma utan att släppa in ett mål.

Marknaden erbjuder hela 2.25 i odds på utfallet, som borde inträffa minst varannan gång, om inte mer med tanke på dagsformen.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Preliminär startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Fran Garcia, Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Eden Hazard, James Rodriguez, Gareth Bale & Karim Benzema.

Preliminär startelva Osasuna:
Ruben Martinez, Nacho Vidal, Aridane, David Garcia, Pervis Estupinan, Roberto Torres, Oier, Fran Merida, Ruben Garcia, Adrian Lopez & Ezequiel Avila.
---

This is the stats tab
This is the post tip