Vilken toppmatch vi har framför oss när Real Madrid tar emot PSG i Champions League. PSG har med sina fyra raka segrar redan säkrat avancemanget i turneringen, vilket Real Madrid också skulle göra vid en vinst. Marknaden har Real Madrid som en liten favorit till seger, samt att det ska bli en målrik match. Det är jag också övertygad om, även om PSG ännu inte har släppt in något mål i turneringen. Real Madrid är taggade att ta revansch och PSG spelarna är avslappnade. Då blir det också målrikt.

Efter att ha fått en mardrömsstart i Champions League har Real Madrid kommit upp på benen igen. I sin första match fick de stryk mot PSG med 0 - 3 borta, där PSG hade gjorde två snabba mål i den första halvleken redan. Det var ett högt tempo i denna match och det bör bli samma sak även nu. Därefter blev det 2 - 2 hemma mot Club Brugge innan Real Madrid slog Galatasaray två gånger om. Första vinsten blev 1 - 0 borta och sedan 6 - 0 hemma, efter en rivstart i den första halvleken.

Tränaren Zidane har gått ut i media och öppet sagt att han har ändrat spelstilen hos Real Madrid, som ska gå för ett tidigt mål i matchen - för att därefter kunna kontrollera matchen på ett bättre sätt. Sagt och gjort, Real Madrid har gått som tåget sedan dess, med två raka segrar i Champions League och tre segrar på fyra matcher i La Liga. I den senaste ligamatchen mot Real Sociedad blev det ett tidigt mål, bakåt, men Real Madrid hade ändå tid att rädda upp situationen och vann matchen med 3 - 1.

Motståndarna PSG har vara makalösa i Champions League, som de så klart storsatsar på. Där har de fyra raka segrar över Real Madrid, Galatasaray och Club Brugge två gånger om. De sitter i en så pass bra sits nu att även om de skulle förlora mot Real Madrid borta så har de allting i sina händer i sista matchen hemma mot Galatasaray. Vid en vinst där så slutar PSG etta i tabellen. PSG har spelat bra i ligan också och kommer till den spanska huvudstaden med en 2 - 0 vinst över Lille.

Med de offensiva krafterna som finns i båda trupperna och med den inställningen som båda lagen har till turneringen blir jag förvånad om vi inte skulle få se en attraktiv och offensiv fotboll, där båda lagen ger järnet direkt från avspark. Marknaden har satt linan på det första målet i matchen på minut 24:00 och det har jag väldigt svårt att tro på, att vi ska få vänta så pass länge på det första målet. Därmed finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på ett mål före minut 24:00, till fina 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Federico Valverde, Casemiro, Toni Kroos, Isco, Karim Benzema & Eden Hazard.

Bekräftad startelva PSG:
Keylor Navas, Juan Bernat, Presnel Kimpembe, Thiago Silva, Thomas Meunier, Marco Verratti, Marquinhos, Idrissa Gana Gueye, Kylian Mbappe, Mauro Icardi & Angel Di Maria.
---

This is the stats tab
This is the post tip