Toppmöte i La Liga!

Stormakten Real Madrid är tabellettan när de tar emot Sevilla på Santiago Bernabeu. Med två poäng färre ligger gästerna på en tredje plats i tabellen. Båda lagen har bara en ligaförlust denna säsong. Sevilla må ha varit lite stabilare i defensiven. Dock har Real Madrid varit överlägsna i anfallsspelet. Med forwards i toppslag lutar allting mot en ny seger för "marängerna".

Carlo Ancelotti har inte haft några bekymmer med att ersättare legendaren Zinedine Zidane som tränare. Visst hade de lite bekymmer inledningsvis. Dock är detta historia. Formen är fenomenal. Real Madrid har fem raka segrar i ryggen, i alla tävlingar. I den senaste ligamatchen krossades Granada med 4 - 1. Fyra olika målskyttar hamnade i målprotokollet - utan att skytteligaledaren Karim Benzema, med 10 mål och 7 assister i ligaspelet, bidrog med mål. Det gjorde han i Champions League, i veckan, då Real Madrid krossade FC Sheriff på bortaplan med 3 - 0. Anfallskollegan Vinicius Junior har nätat 8 gånger i La Liga.

I Sevilla är det Erik Lamela och Rafa Mir som är lagets bästa målskyttar, med 4 mål vardera. Den skadade anfallsstjärnan Youssef En-Nesyri har inte gått att ersättare. Ett annat avbräck är lagkaptenen Jesus Navas i försvaret. Trots det har Sevilla varit ett svårslaget lag, där bara Granada har slagit dem. Efter att ha spelat 2 - 2 hemma mot Deportivo Alaves blev det en seger i veckan mot Wolfsburg med 2 - 0 i Champions League. Dock väntar en helt annan uppgift - den svåraste av alla i ligaspelet.

Trots att Sevilla har gjort det bra väger de lite för lätt när det kommer till Real Madrid, som bara öser in mål. Det väntas de göra även på Sevilla. Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på att Real Madrid tar alla tre poäng i La Liga mötet mot Sevilla.

Speltips Real Madrid - Sevilla:
1. Odds 1.71 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, Nacho Fernandez, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Rodrygo Goes, Karim Benzema & Vinicius Junior.

Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Gonzalo Montiel, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Ivan Rakitic, Fernando Reges, Joan Jordan, Erik Lamela, Rafa Mir & Lucas Ocampos.
---

This is the stats tab
This is the post tip