bet365 livestreamar matchen.

På Allianz Arena i München spelas den ena semifinalen i Audi Cupen mellan Real Madrid och Tottenham. Det laget som går vidare får möta vinnaren av Bayern München och Fenerbahce. Marknaden har Real Madrid som en favorit till seger av matchen, till cirka dubbla pengar, men med tanke på hur illa Real Madrid har försvarat sig på sistone finns det lättare sätt att tjäna pengar på dem. Tottenham, precis som Real Madrid, är ett starkt lag i offensiven så här är jag övertygad om ett målkalas.

Real Madrid klarade inte av att vinna en enda match (av tre) i International Champions Cup i USA. De började resan mot Bayern München och förlorade med 1 - 3. Sedan blev det 2 - 2 mot Arsenal och slutligen 3 - 7 (!) mot lillebror Atletico Madrid. Real Madrid släppte därmed in minst två mål i varje match och försvaret har kritiserats hårt därefter. Värst av allt var givetvis Atletico Madrid matchen, där det kändes som att Atletico Madrid stundtals skulle göra mål i varje anfall som de byggde upp.

Det är för kort tid för Zidane, som dessutom har fullt upp med att sälja och köpa spelare, att fixa det stora hålet i försvaret till denna vänskapsmatch. Så att Tottenham ska göra mål på Real Madrid är jag helt övertygad om - frågan är bara hur många. Sedan Champions League förlusten har Tottenham spelat två vänskapsmatcher. Det har blivit 3 - 2 vinst mot Juventus och 1 - 2 förlust mot Manchester United. Så Tottenham är också ett lag som både gör en massa mål samt släpper in en hel del.

Efter att ha släppt in två mål mot Juventus och lika många mot Manchester United så blir det en del mål bakåt även mot det kanske mest offensiva laget i världen. För om det är något Real Madrid är duktiga på så är det alltid att göra mål. Tottenham har inte det försvaret heller för att hålla undan det blytunga anfallsspelet som Real Madrid producerar så denna match ska bli målrik och det ska smälla från båda hållen. Mest värde finner jag i det asiatiska spelet över 3 mål i matchen till 1,85 i odds.

Spelet innebär förlust vid 0, 1 eller 2 mål i matchen, pengarna tillbaka vid 3 mål i matchen och vinst vid 4 eller fler mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Keylor Navas, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Toni Kroos, Luka Modric, Marcelo, Lucas Vazquez, Rodrygo, Eden Hazard & Karim Benzema.

Bekräftad startelva Tottenham:
Paulo Gazzaniga, Danny Rose, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Harry Winks, Erik Lamela, Juan Foyth, Christian Eriksen, Tanguy Ndombele, Heung-Min Son & Harry Kane.
---

This is the stats tab
This is the post tip