De regerande mästarna Real Madrid har en tuff uppgift framför sig när Valencia gästar dem på Alfredo Di Stéfano-stadion. Valencia har en förmåga att växla upp när de möter storlagen och är för övrigt alltid svåra att handskas med. Detta är något som Real Madrid redan fick erfara i säsongens första inbördesmöte på Mestalla där Valencia vann med 4 - 1. Real Madrid dras fortfarande med stora skadebekymmer så jag avstår spel på dem. Däremot är chansen stor att vi återigen får se en massa mål.

Med två matcher fler spelat än tabellettan Atletico Madrid ligger Real Madrid på en andra plats i tabellen. De har en stark 2 - 0 seger i ryggen hemma mot formlösa Getafe. Innan dess hade Real Madrid både nätat och släppt in mål i ligan mot Huesca, Levante och Alaves. Laget har förstärkts då Dani Carvajal och Lucas Vazquez har börjat träna igen, men det är fortfarande skador på lagkaptenen Sergio Ramos, Alvaro Odriozola, Eder Militao, Marcelo, Fede Valverde, Eden Hazard och Rodrygo Goes.

Toni Kroos är tillbaka efter en avstängning och går direkt in på mittfältet. Offensiven är det inget fel på. Att Eden Hazard saknas är inget som har märkts. Däremot är avbräcken för många i defensiven och tränaren Zidane har tagit in spelare från B-laget. Även Valencia har skador i defensiven där backarna Hugo Guillamón och Mouctar Diakhaby är borta samt målvakten Jasper Cillessen. Valencia har nätat i sina sju senaste ligamöten och har nu en god chans att göra så även mot sårbara ligamästare.

Även om Valencia vanligtvis är svåra att bryta ner så ska Real Madrid, som alltid, klara av uppgiften att näta på hemmaplan. Däremot tvivlar jag på att försvaret, som kommer att ändras från matchen innan då Marcelo klev av skadad, kommer att klara av att hålla tätt bakåt mot ett starkt Valencia lag, som har lyckats plocka en hel del poäng på sistone - och nätat under tiden. Det blev ett målkalas senast lagen möttes och jag finner en stor sannolikhet i att vi återigen får se mål från båda gängen.

Speltips Real Madrid - Valencia:
Båda lag gör mål i matchen - odds 1.92 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Nacho Fernandez, Raphael Varane, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Vinícius Júnior, Karim Benzema & Marco Asensio.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Ferro, Jose Gaya, Daniel Wass, Uros Racic, Carlos Soler, Gonçalo Guedes, Maximiliano Gómez & Manu Vallejo.
---

This is the stats tab
This is the post tip