De regerande spanska La Liga mästarna Real Madrid kommer från en stark bortaseger i ryggen när de ska ta sig an Valladolid på hemmaplan. Real Madrid är givna favoriter till att vinna matchen. Valladolid är ett hemmastarkt lag men sliter rejält i bortaspelet - så även denna säsong, inledningsvis. Då Valladolid dessutom dras med mängder av skador kan det mycket väl bli en storseger för Real Madrid, som å andra sidan får tillbaka spelare från skador. Jag går för att Real Madrid vinner mötet stort.

Efter att ha spelat mållöst borta mot Real Sociedad mötte Real Madrid formstarka Betis i Sevilla. Real Madrid tog en ledning men släppte också in två mål innan pausvilan. I den andra halvleken studsade Real Madrid tillbaka där de genast satte ett högt press. Detta ledde till att Betis backen Emerson gjorde ett självmål och senare blev utvisad. Med tio minuter kvar av matchen satte Sergio Ramos en straff och gav Real Madrid tre viktiga poäng. Toni Kroos utgick med en skada och missar matchen.

På mittfältet finns ändå Valverde, Modric, Isco, Casemiro och Ødegaard - så det finns en stor bredd. Förutom att Tony Kross, Marco Asensio och Eden Hazard är skadade så är bänkspelarna Éder Militão och Mariano Diaz skadade. Det finns en bra bredd även i anfallsspelet, även om Hazard har en oerhört hög högsta nivå. Betydligt värre är det för Valladolid, som har diverse skador på ett flertal spelare i truppen.

Joaquín Fernández, Javi Moyano, Jordi Masip, Rubén Alcaraz, Moctar Sidi El Hacen, Sekou Gassama och Kiko Olivas är samtliga skadade. De var inte med i förra match, där Valladolid log under hemma mot Celta Vigo men kvitterade på en straff. Hemma är Valladolid alltid svåra att möta. Dock är de inte så starka på bortaplan, vilket gick att se i Betis matchen där det blev en 0 - 2 förlust. Det kunde ha blivit betydligt högre siffror i baken för Valladolid, men Betis slog av på takten efter två tidiga mål.

Real Madrid har allt som krävs för att återigen vinna La Liga och krossa lättare motstånd på hemmaplan. Gästerna Valladolid har problem med skador och är i regel bortasvaga, så sannolikheten är stor att Real Madrid vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Real Madrid - Valladolid:
1 asian hcp -1,5. Odds 1.80 hos SpeedyBet , FastBet & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Alvaro Odriozola, Luka Modric, Casemiro, Federico Valverde, Isco, Luka Jovic & Karim Benzema.

Bekräftad startelva - Valladolid:
Roberto, Raul Carnero, Javi Sanchez, Bruno Gonzalez, Pablo Hervias, Federico San Emeterio, Michel Herrero, Fabian Orellana, Oscar Plano, Waldo Rubio & Shon Weissman.
---

This is the stats tab
This is the post tip