Unibet & bet365 livestreamar matchen.

På Anoeta i San Sebastian ska cirka 30 000 åskådare på plats fortsätta njuta av det fantastiska som Real Sociedad håller på och bygger upp. Laget har gått från klarthet till klarhet och har endast en förlust mot tabelletta Bilbao på bortaplan. Av fem spelade La Liga matcher har Real Sociedad endast fått spela en gång hemma och då blev det vinst mot Atletico Madrid. Nu är det dags igen och denna gång är det Alaves som kommer på besök, med en stor måltorka - så det blir spel på en rak etta i matchen.

Real Sociedad har verkligen fått igång spelet, spelarna, avbytarna, ja, allting. Alexander Isak får hoppa in och då gör han mål. Ibland får Isak starta och då går det också bra. Annars är det Willian Jose i vanlig ordning som levererar på topp. På mittfältet ställer norsken Martin Odegaard till det för motståndarna och försvaret har blivit ännu stabilare. Detta har resulterat i att Real Sociedad ligger på en fjärde plats i tabellen, med endast fyra insläppta mål på en hemmamatch och fyra bortamatcher.

Det är onekligen ett stabilt facit för vilket lag som helst i den spanska La Liga. På hemmaplan dominerade de matchen totalt mot Atletico Madrid och vann den komfortabelt med 2 - 0. Det kunde ha blivit mycket mer om det var ett annat försvar än Atletico Madrids backlinje. Alaves har inte alls den tryggheten eller skickligheten som Atletico Madrids defensiv och då kan det lätt bli ännu fler insläppta mål bakåt. Alaves kommer till denna match efter två raka förluster mot Sevilla hemma med 0 - 1 och Bilbao borta med 2 - 0. Att Alaves släpper in mål är inget konstigt, men däremot har det kört ihop sig totalt i offensiven.

Det har blivit endast två gjorda mål framår för Alaves. Det resultatet är sämst i ligan, ihop med jumbon Leganes. Efter två raka matcher utan mål framåt blir det ingen lättare uppgift som väntar, då Alaves åker till Anoeta, där även storlagen har problem att göra mål. Defensiven är helt okej hos Alaves, men håller inte för formstarka Real Sociedad, som kommer till mötet med en 3 - 1 seger borta mot Espanyol. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.75 på en rak Real Sociedad seger i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Preliminär startelva Real Sociedad:
Moya, Nacho Monreal, Diego Llorente, Aritz Elustondo, Joseba Zaldua, Mikel Merino, Igor Zubeldia, Martin Odegaard, Mikel Oyarzabal, Willian Jose & Portu.

Preliminär startelva Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Rodrigo Ely, Victor Laguardia, Ximo Navarro, Mubarak Wakaso, Tomas Pina, Manu Garcia, Luis Rioja, Joselu & Aleix Vidal.
---

This is the stats tab
This is the post tip