Hemma på Anoeta ska Real Sociedad försöka studsa tillbaka och hitta formen när pånyttfödda Celta Vigo gästar dem. Innan Covid19 var Real Sociedad det stora utropstecknet, ett lag som krigade om de åtråvärda Champions League platserna. Sedan omstarten har Real Sociedad haft fruktansvärt svårt att ställa om och fortsätta succén. Det har blivit en poäng på tre matcher. Lättare blir det inte när Celta Vigo kommer på besök, ett lag som har hittat formen och är lika starka på planen som på pappret.

Real Sociedad håller inte samma intensitet i sina matcher. Tidigare anföll de med många spelare och hade alltid fyra-fem spelare i straffområdet vid inlägg. Lika skickliga var de på att ta hemjobbet och kriga som ett lag. Detta är inget som vi har kunnat se i 1 - 1 matchen hemma mot Osasuna, 0 - 2 borta mot Alaves och 1 - 2 hemma mot Real Madrid. Det var en okej insats mot Real Madrid men mot lag som Osasuna och Alaves, som har läckt in mål sedan omstart, borde Real Sociedad klarat det bättre.

Tvärtom har det gått för Celta Vigo, som i och med den senaste vinsten tog ett kliv bort från bottenträsket. Omstarten började illa efter ett väldigt sent mål från Villarreal, där det blev förlust med 0 - 1. Sedan blev det mållöst mot Valladolid, där Celta Vigo brände en straff. Men i den senaste matchen var Celta Vigo på topp. Celta Vigo har ett mycket bra lag, som nu dessutom har börjat producera. Celta Vigo hade en 2 - 0 ledning mot Alaves - som fick ett rött kort. Sedan körde Celta Vigo över dem med 6 - 0.

Då självförtroendet är på topp hos Celta Vigo, som vars spelartrupp är hetare än Real Sociedads, ser jag detta möte som helt öppet. I mitt tycke är inte Real Sociedad favoriter till att vinna, med tanke på hur svårt de har haft att överhuvudtaget plocka poäng. Real Sociedad har tappat sin fina form och kommer att få problem mot Celta Vigo, som fortfarande måste ta en del poäng för att vara helt säkra. Jag är övertygad om att Celta Vigo återigen tar poäng, genom att spela kryss eller vinna matchen.

Speltips Real Sociedad - Celta Vigo:
2 asian hcp +0,5 (X2 i matchen) - odds 1.85 hos 888sport , bet365 & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Nacho Monreal, Aritz Elustondo, Diego Llorente, Joseba Zaldúa, Mikel Merino, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Mikel Oyarzabal, Martin Ødegaard & Willian José.

Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Kevin Vazquez, Joseph Aidoo, Jeison Murillo, Lucas Olaza, Fran Beltrán, Rafinha, Filip Bradaric, Denis Suarez, Iago Aspas & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip