Kan Alexander Isak fortsätta sin superform?

Senaste möten
Levante - Real Sociedad 2-1

Levante - Real Sociedad 1-1
Real Sociedad - Levante 1-2

La Liga
5. Real Sociedad 25 11 9 5 42:21 42
9. Levante 25 7 11 7 35:34 32

Sociedad hemma
12 5 5 2 22:10 20

Formen
V, F, V, O, O

Senaste match
Real Madrid - Real Sociedad 1-1

Levante borta
12 3 4 5 15:17 13

Formen
F, O, V, O, F

Senaste matcher
Levante - Athletic Club 1-1
Levante - Athletic Club 1-2 (cupen, efter förlängning)

Preliminära elvor Sportsgambler.com.

Real Sociedad (4-3-3) Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal - Silva, Illarramendi, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal

Saknar: Sangalli, Angel Moya, Zaldua
Osäkra: Elustondo

Levante (3-5-2) Fernandez - Coke, Vezo, Pier - Son, Malsa, Vukcevic, Bardhi, Tono - Marti, Morales

Saknar: Melero, Campana
Osäkra: Radoja, Postigo

Vår svenske guldgosse Alexander Isak är Sociedads bäste målskytt på tolv mål och växer mer och mer ut till en värdsstjärna. Med en stark avslutning på säsongen och ett bra EM på det, då kanske vi får se honom i en storklubb nästa säsong? Tills dess ska han försöka göra allt för att Sociedad tar en Europaplats. Att ta sig till CL blir nog svårt även om det inte är omöjligt. Inför helgen så har Sociedad sex poäng upp till fyran Sevilla och dessutom en match mer spelad än Sevilla. Det blir nog snarare så att Sociedad får rikta in sig på att säkra Europa League.

Och då vill man till att börja med inte torska på söndagskvällen. Men det är inget uselt motstånd man ställs emot. Levante har skrapat ihop 32 pinnar och är med det nia i La Liga tio bakom Sociedad. Tittar vi på fyra senaste mötena lagen emellan har Sociedad inte vunnit en enda och två av dessa har slutat 1-1. Jag känner favorit i fara när jag ser oddsen här och det backas upp ytterligare av att Levante spelat rätt bra på slutet. Visserligen torsk i cupen mot Athletic Bilbao i veckan, där förlängning krävdes, men innan dess kryss mot samma lag i ligan, seger borta mot Athletico Madrid (2-0) och 1-1 hemma mot samma motstånd. Ser inte att detta blir en walk in the park för Sociedad även om man har Isak. Hemmalaget har 1-1 borta mot Real Madrid som senast spelade match.

SPELTIPS
Jag spelar Sociedad -2,5 hörnor till 1.80 hos bet365 (2/5 units).

bet365 livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip