Kan Alexander Isak och Sociedad störa United?

La Liga
5. Real Sociedad 23 10 8 5 37:20 38

Real Sociedad hemma
11 4 5 2 18:10 17

Formen
O, F, O, V, V

Senaste match
Getafe - Real Sociedad 0-1

Premier League
2. Manchester Utd 24 13 7 4 50:31 46

United borta
12 8 4 0 25:13 28

Formen
O, V, O, V, O

Senaste match
West Brom - Man Utd 1-1

Preliminära elvor Sportsgambler.com.

Real Sociedad (4-5-1) Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal - Januzaj, Silva, Illarramendi, Merino, Oyarzabal - Isak

Saknar: Moya, Sangalli
Osäkra: -

Man Utd (4-2-3-1) Hederson - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles - Matic, Fred - Mata, Fernandes, Rashford - Greenwood

Saknar: Pogba, Jones, Cavani, van de Beek
Osäkra: Martial, McTominay

Det första av två möten mellan Real Sociedad och Man Utd i Europa League-slutspelet. Frågan är så klart hur hårt klubbarna värderar matchen. Och min gissning är att Sociedad går hårdare för det än United, som ligger bra till för att spela Champions League nästa säsong om de håller sin nuvarande fart i ligaspelet. Samtidigt möter United Newcastle hemma i helgen och det känns kanske inte som den allra tuffaste matchen, därför tror jag ändå att United kommer känna att de kan smacka på med ett bra lag och gå för det här. Pogba, Jones, Cavani, van de Beek är helt out medan Martial, McTominay är osäkra.

United har varit riktigt starka på bortaplan hela året och inte torskat en match i ligaspelet. Det tar vi med oss och formen är väl rätt okej också. Man har blandat och gett på sistone, 9-0 mot Southampton sticker ut, men annars 3-3 mot Everton, 1-0 mot West Ham i FA-cupen och senast 1-1 borta mot West Brom. En besvikelse så klart.

Real Sociedad kommer till spel med två raka segrar och Alexander Isak är i gott slag. 4-1 mot Cadiz och 1-0 borta mot Getafe. Isak har gjort mål i flera matcher i följd och står på nio mål i La Liga. Riktigt kul och imponerande. Han har riktigt bra spelar bakom sig som David Silva, Adnan Januzaj med flera så det kommer alltid att komma bollar att jobba med. Jag tror att Sociedad har möjligheter att stöka till det för United här.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.81 hos Betsafe eller Nordicbet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip