SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Anoeta i San Sebastián tar Spaniens formstarkaste lag, Real Sociedad, emot Italiens formstarkaste lag, Napoli, i ett helt öppet Europa League möte, enligt marknaden. Själv har jag också svårt att förutspå vinnaren av denna tuffa och jämna kamp. Real Sociedad leder den spanska La Liga efter sju omgångar. Napoli har vunnit sina samtliga fyra Serie A matcher som de har spelat. När jag ser hur framgångsrika båda lagen har varit i sina offensiv så kan jag inte annat än lita på att de fortsätter leverera.

Även i Europa League har Real Sociedad fått en bra start. I den första gruppspelsomgången slog de Rijeka borta med 1 - 0. I La Liga har det blivit fyra segrar, två oavgjorda matcher och en förlust. Totalt har Real Sociedad snittat två mål per match - vilket givetvis är imponerande. Martin Ødegaard har ersatts av Manchester City-legenden David Silva samt att Mikel Marino och Mikel Oyarzabal spelar på en världsnivå. Till och med inhopparna presterar utöver sin vanliga förmåga, därav en massa mål.

Europa League starten blev inte som väntat för Napoli, som förlorade mot AZ Alkmaar med 0 - 1 på San Paolo. Napoli var överlägset det bättre laget med 73% bollinnehav - men bollen ville bara inte in i mål. I nästa match tog Napoli revansch mot nykomlingar Benevento och vann borta med 2 - 1. Då Napoli spelarna aldrig dök upp till Juventus matchen, på grund av misstänkt Corona i truppen, har de blivit diskade med ett 0 - 3 resultat, som de givetvis har överklagat. Men ute på planen har Napoli vunnit samtliga Serie A matcher mot Parma, Genoa, Atalanta och Benevento. 14 mål på 4 matcher = 3,5 mål i snitt per match.

Real Sociedad har ett antal skadeproblem. Sedan tidigare är Asier Illarramendi och Luca Sangalli skadade. Tveksamma till start är Adnan Januzaj, Ander Barrenetxea, Martin Merquelanz, Joseba Zaldua och Igor Zubeldia. Napoli har inte allvarliga problem, så managern Gennaro Gattuso kan välja sin bästa elva. I mitt tycke är det väldigt lite som skiljer lagen åt när det kommer till kvalitéer i truppen, där båda lagen har topp presterat, speciellt i anfallsspelet. Så jag räknar med minst ett mål var från båda sidorna.

Speltips Real Sociedad - Napoli:
Båda lagen gör mål - odds 1.76 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Andoni Gorosabel, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Nacho Monreal, Ander Guevara, Cristian Portu, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal & Alex Isak.

Bekräftad startelva - Napoli:
David Ospina, Mario Rui, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Elseid Hysaj, Stanislav Lobotka, Diego Demme, Tiemoue Bakayoko, Lorenzo Insigne, Andrea Petagna & Matteo Politano.
---

This is the stats tab
This is the post tip