Gruppspelet vänder i Champions League eftersom vi är halvvägs. Chelsea tog emot Rennes hemma i London inför landslagsuppehållet. I kväll möts de i Frankrike.

Rennes har haft problem i gruppen. Det började med en missräkning mot Krasnodar där det bara blev 1-1 på hemmaplan. Sen två tuffa bortamatcher mot Sevilla och Chelsea där fransmännen fått se sig besegrade båda gångerna. Att avancera vidare i Champions League blir nog för tufft så deras mål är nog att gå vidare till EL-slutspelet som väntar för tredjeplatsen.

Chelsea går väldigt bra både i Champions League och i Premier League. Vann i helgen mot Newcastle utan att dominera. Har satt sig i ett bra läge i gruppen vilket gör att förstaplatsen vill Lampard garanterat åt för att undvika de stora giganterna i åttondelsfinalen.

Tycker den här linan visar på att oddssättarna stirrar väldigt mycket på hur det gick när lagen möttes för några veckor sedan. Det blev 3-0 och Chelsea hade det under kontroll men Rennes fick en utvisning efter 40 minuter och hade trots det 43 procent av bollinnehavet samt sju skott. Rennes är bra och inget lag som bara vill spela försvarsspel. Mötte PSG i ligan nyligen och vann skotten 16-9 på bortaplan.

Rennes över 8,5 skott @1.72 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip