Roma tar emot Udinese på torsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.85 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Romas insats mot Milan senast var rätt usel. Såg oinspirerat och lojt ut. Defensiven återigen rätt skakig, precis som den var mot svaga Sampdoria innan dess.

Förlusten gör att Milan och Napoli har halvhäng på Romas Europa League-plats. Så det gäller att huvudstadslaget drar in lite poäng framöver för att inte tappa EL-platsen. Saknar här Veretout och Pellegrini pga avstängningar, inte optimalt att behöva möblera om på mittfältet.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Mirante
Peres, Mancini, Smalling, Kolarov
Villar, Cristante,
Under, Pastore, Mkhitaryan
Dzeko

Bara Spal har gjort färre mål än Udinese. Men tycker Udine sett rätt så bra ut efter corona-breaket. Och sett över hela säsongen har de gjort för få mål sett till målchanserna de skapat. Tycker det är rimligt att förvänta sig ett högre poängsnitt in i mål från Udinese. Förtjänade mer än att förlora med 1-0 mot Torino och hotade Atalanta rejält i 3-2-förlusten senast. Har tre poäng ner till Lecce under strecket, så har allt att spela för.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Musso,
Maio, Nuytinck, Samir
Larsen, Paul, Walace, Fofana, Sema
Lasagna, Okaka

Roma ska ju såklart göra mål här, så den stora frågan är om Udinese lyckas näta också. Tycker de ska ha bra chans att lyckas med det, då det känns som ett bra tillfälle att möta Roma. Oddset på att bägge lagen gör mål hos Bethard mm känns klart spännande i en match där favoriten är i fara!

1-1, 2-1, 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip