Det var höga siffror får jag påstå för att vi ska slippa se fyra mål eller fler i Rom den här kalla torsdagskvällen.

Tjeckerna har spelat riktigt tight genom hela gruppspelet och även om de ännu inte vunnit någon match ännu så är de inte borta från racet att gå vidare.
0-3-1 3-4 säger en hel del om hur de värderar sitt tänk i den här tävlingen, en poäng i Rom (ingen helt omöjlig uppgift då Roma inte är piskade på något sätt att vinna här) och sedan seger i sista matchen hemma mot Austria Wien och saken kan vara i hamn.
Och då vi har ett Roma som inte är i behov av att sätta gasen i botten (vi har sett hur italienska lag kan se ut då) mot ett Viktoria Plzen som i sina åtta senaste bortamatcher i liga och Europa League (plus ett CL-kval) har sett ut så här, ja då tycker i alla fall jag att utsikterna för under 3,5 kassar till 1,70 är klart befogat:

Bolsen vs. V.Plzen 0-0
FC Astra vs. V.Plzen 1-1
Dukla Prag vs. V.Plzen 0-1
FC Zynot vs. V.Plzen 1-1
Austria Wien vs. V.Plzen 0-0
Teplice vs. V.Plzen 0-1
Slovan Liberec v vs. V.Plzen 1-2
Ludugorets vs. V.Plzen 2-0

En enda över 2,5 mål. Ingen över 3,5 mål. De vet hur de tar sig an bortamatcher, det här tjeckiska laget.

Naturligtvis klasskillnad mellan lagen.
Men en naturlig matchbild med mycket boll för Roma, tjeckerna på rätt sida av bollen. Vilket de kan, som sagt.
Skulle det bästa laget gå fram till 2-0, eller kanske till och med 3-0, så lär det väl knappast finnas något intresse av att köra slut på grejerna inför en kommande viktig hemmamatch som väntar i ligan.
Skulle vi dessutom ha ett oavgjort resultat (säg 1-1 dårå) i slutat av matchen så tror jag faktiskt inte något utav lagen känner någon jättebesvikelse.
Roma är vidare - och Plzen kan fortfarande ha chansen inför sista omgången.
Att bortalaget såklart helst ser tre poäng, det är givet. Men det kommer såklart inte att ske genom att försöka anfalla med allt de har, eftersom de vet vart de är. Och vilka de möter. Disciplinerade bakåt - försöka kontra när läget ges. Så som tidigare.

1-1 slutade mötet i Tjeckien.
Jag blir inte speciellt förvånad om vi får se lika få mål även den här gången ...

This is the stats tab
This is the post tip